TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Miesten ja naisten eroavaisuudet (Tiivitaavi 2003-12-18 11:34)

Kysyntä ja tarjonta - pulinaakin

Pia M
2003-12-18 14:53

<i>Kävisikö tässä niin wanhanaikaisesti, että miehet etsivät lavoiltakin "vain" seksiä, mutta koska eivät saa "vain seksiä" vaan usein jopa koko paketin... niipäs siis miehet joutuvatkin sitten seurustelemaan (saadakseen sitä seksiä säännöllisesti).

Naiset etsivät alunperin lavoilta(kin) seurustelu- tai elämänkumppania ja sen löytäessään saavat ikäänkuin kaupantekiäisinä MYÖS seksiä ;)

....ja tästä päästään sujuvasti siihen, että miehet useammin ylipäätään hakevat pelkkää seksiä, kun taas naisille on tärkeämpää vakituinen suhde kuin seksi. Elämä on merkillistä.

Mutta onhan sitä jo aikaa sitten täällä tanssi-netissäkin huhuiltu, että lisää stay-uppeja ja lyhyitä hamosia nuorten naisten ylle lavoille, niin nuoret miehetkin innostuvat varmasti käymään. Voipi hyvinkin pitää paikkansa. Probleemi näyttäisi olevan, että niitä tanssihenkisiä nuoria naisia jotka suostuisivat vilauttelemaan sukansuuta yläreiden tuntumasta, ei hirveästi tunnu löytyvän... tylsästi pukeutuvat mokomat mustiin housuihin tai pitkiin hameisiin tansseihin lähtiessään. Mokomat siveyden sipulit!

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu