TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Aloittelevan miehen kymmenen käskyä (Sir 2003-11-06 12:36)

Rohmuaminen

Päivi
2003-11-07 17:06

Jos olisin kirjoittanut: "Sitä tanssii yhtä lailla hyvällä mielellä aloittelijan kanssa "silloin kun ei ole muille kelvannut" ja silloin kun on huomannut jonkun osaavamman tehneen U-käännöksen aloittelijan pokkaavan selän takana...", olisin syyllistynyt pyhimystelyyn, eli suomeksi sanottuna olisin puhunut sievistelevää paskaa.

Ehkä se viimeinen lause olisi pitänyt jättää kirjoittamatta. Tai sitten ei.
Rohmuaminen on hyvin suhteellinen käsite, jokaisella on siihen oma mitta, jopa erilainen eri päivinä. Jokainen tulkitsee lauseeni oman suodattimensa läpi.

huitsin nevada tulkitsi sen näin: "aloittelijoille sanotaan, että odottakaa, taitajat hakevat ensin ja te saatte pitää loput seinä ruusut."

Naisia on lähes pääsääntöisesti enemmän kuin miehiä, joten kyynärpäätaktiikkaa ei tarvitse käyttää päästäkseen tanssimaan ihan hyvien tai jopa "oikein hyvien" kanssa.

Totta kai saa hakea niin hyviä kuin ehtii ja niin usein kun vain onnistuu (=minun mielestäni rohmuamista), mutta onko siitä aloittelijalle iloa? Tuskin. Useampaan kertaan saman illan aikana kävelytetyiksi tulleet tympääntyvät ja leimaavat kaverin persona non-grataksi loppuiäkseen, ja varmasti rivissäkin tällainen rohmuaminen ja haettavien fiilikset pistetään merkille.
Jos kaveri on kohtuulisella itsetunnolla ja itsekritiikillä liikenteessä, hän saa tanssittaa tyytyväisiä tyttöjä, myöskin niitä "oikein hyviä", ja tulee myös haetuksi naistentunnilla!

Eli sanon vielä kerran (vähän toisin sanoin): kaikkia saa hakea, kun muistaa kohtuuden!

Kirjoittajan avainsanat: aloittelija, seinäruusu, hakeminen, pakit, nirppanokka

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu