TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Täällä uusi tanssinetin "löytäjä". (Melini 2003-10-26 12:33)

Tanssikengistä

Päivi
2003-10-26 20:56

"Tanssihommaan tarvitset vain iloisen mielen ja nahkapohjaist kengät ja eikun menoksi"

Näistä kengistä ja muista varusteista ynnä muista huomioon otettavista asioista olen kirjoitellut kesän ja syksyn aikana muutaman kerran palstalle. En ainakaan juuri nyt ehdi/jaksa/viitsi noita viestejä etsiä ja niihin linkittää, mutta jos muutenkin kahlailet palstaa, kyseiset kirjoitukset saattavat olla otsikoituna tyyliin: "Vinkkejä uusille nuorille lavatanssitytöille", "Tanssikengistä", tai jotain muuta tuon tapaista...

Eli vielä niihin kenkiin palatakseni: kenkien EI tarvitse olla nahkapohjaiset, eli se, ettei omista 'the Tanssikenkiä', ei ole mikään syy olla lähtemättä tansseihin! :) Tärkeintä on, että kengän pohja ei ole liian kova/liukas (=muovia) tai liian pitävä/pehmeä (esim. kuvioitua kumia), kengät pysyvät jalassa (ei pistokkaita) ja että pohja taipuu päkiälle noustessa jalkapohjan mukaisesti. Korkoa oman maun mukaan. Hätätapauksessa tanssikengiksi käyvät vaikkapa halpakauppojen nauhalliset kangastossut.

....

No enpä malttanut kuitenkaa olla sulkeltamatta tiedostoihin: heinäkuulta löytyi tällaiset säikeet: Seinäruusu-Jonnan alottama Kaivataan neuvoja aloittelijalle ja Cicatrixin aloittama Nuoret tanssipaikoilla..

Kirjoittajan avainsanat: aloittelija, aloittelijalle, uudelle tanssijalle, kengät, Tanssivarusteet

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu