TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Humalassa hakeminen (Olivia 2003-10-22 7:13)

Humalassa hakeminen

Päivi
2003-10-22 16:45

"Olisi enemmän kuin mukavaa, jos tämä kyseinen paikka olisi pelkästään tanssijoiden suosiossa, mutta ikävä kyllä etenkin baaripuoli tuntuu vetävän paikan täyteen jostakin muusta, kuin musiikista kiinnostuneita."

Jos on kyse ravintolasta ja varsinkin kulmakunnan ehkä ainoasta sellaisesta, mihin tanssia harrastamattomat, useamman kaljan juomakseen haluavat sitten menisivät?

Olisihan se toki mukavaa (näin tanssijan näkökulmasta) jos tanssiravintoloihin saisivat tulla vain tanssitaitoiset ei-humalahakuiset asiakkaat, mutta koska (raittiihkot) tanssijat ovat yleensä vähemmistönä suhteessa niihin ihmisiin jotka haluavat mieluummin turista baaritiskillä tuopin ääressä ja ehkä satunnaisesti pyörähdellä omalla tavallaan parketilla, ja koska tanssivat raittiihkot ihmiset eivät tuota ravintolalle juuri mitään, tuollaisen tanssiravintolan elinkaari olisi luultavasti hyvin lyhyt.

Jos kyse on kuitenkin tanssilavasta, olen Olivian kanssa 100% samaa mieltä: viina ja baaritiskit ei sovi tanssilavoille! Mutta siihen me emme kai pysty juurikaan vaikuttamaan, raha puhuu.

"Ongelma tuleekin vasta siinä vaiheessa, kun nämä viinan rohkaisemat (lue: umpikänniset) astuvat parketin puolelle. Pienellä paikkakunnalla kaikki tuntevat toisensa, joten tanssiin hakijoitakin riittää. Tuntuu, ettei enää uskalla edes mennä riviin seisomaan, kun joku tuttu (kännissä tietenkin) hoippuu raahaamaan lattialle. Kieltäytyminen on todella vaikeaa, kun ylpeän ja koppavan leiman saa niin helposti otsaansa."

Harmillista! Ei muuta kuin kimppakyytiä kokoamaan ja auton nokka vieraammille lavoille!!!

Kirjoittajan avainsanat: humalaiset, anniskeluoikeudet, anniskelu, Tanssiravintola, raitis, pakit, nirppanokka

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu