TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ihan tavalliset tanssit Pavilla (Josef 2003-10-13 10:18)

Ihan tavalliset tanssit Pavilla

Päivi
2003-10-14 22:58

"Kun olen lukenut näitä kirjoituksia tanssien hienouksista, odotin näkeväni aivan erityiset lavatanssit kaikkine kommervenkkeineen. Mutta kohtasin ihan tavalliset lavatanssit."

Niinpä niin, kannattaa tipauttaa asiat niiden oikeisiin mittasuhteisiin. Jos täällä muutama kovaan ääneen(?) kirjoittaa jostain hienouksista, ei se tarkoita, että kaikki tanssijat tai tanssinettiläiset niitä käytännössä osaisivat (tai edes ne kirjoittajat, ne ovat vain hyviä ajatuksia!)!
(Pätee ehdottomasti myös itseeni. Otetaan esimerkiksi tuo kirjoitukseni "Kevyille vietäville": viime lauantaina ei omassa tanssissani ollut jostain syystä ripettäkään noista omista opeistani!) :(

"tämä kävelyhumppa. Käveltyäni muutaman kerran salin ympäri ja pariani edelläkulkevien esimerkin mukaan sinne tänne pyöritellen,"

Hui! Ihan kylmiltään? Kuulostaa kyydiltä johon en haluaisi joutua. :/ Kuviohumpassa on nimittäin todella helppo viedä naista kuvioon askelten väärässä kohdassa (=paino on naisen jaloissa niin päin, että loikkaamatta ei "tyrkättyyn" suuntaan pysty lähtemään).

Kirjoittajan avainsanat: Pavi, tanssitaito, taitava tanssija, kävelyhumppa, kuviohumppa, vienti

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu