TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Mikä merkitys on rytmitajulla? (Kesäheinä 2003-10-03 12:30)

Vieminen ja seuraaminen

Päivi
2003-10-08 9:12

"Tilanteen voi aika helposti korjata aikaistamalla vientiä :) On kuitenkin harmillista ja rajoittaa mielestäni tanssimistani. Käytännösshän se tarkoittaa, että joudun rikkomaan luontaisen oman tanssirytmini saadakseni daamin tanssimaan haluamallani tavalla!!"

Onneksi naisen ei tarvitse koskaan rikkoa omaa luontaista tanssityyliään ;)

Useimmilla miehillä olisi varaa muuttaa vientiänsä pidemmäksi, jäntevämmäksi. Lyhyt vienti saa naisen reagoimaan nopeasti, ja, ainakin kevyiden naisten kohdalla, seurauksena saattaa olla jopa ennakointi. Ja tahattomien singnaalien liika tulkitseminen.

(Käsittääkseni) monien naisten pitäisi taas hieman hidastaa seuraamistaan, ja erityisesti irtitansseissa antaa enemmän vastetta ja jarrua. Mitä voimakkaampi vienti, sen enemmän vastetta myös naiselta.

Vielä viennistä: Mitä vienti on? Se EI ole naisen siirtelyä paikasta toiseen, kääntämistä, vetämistä ja työntämistä tai merkkien jakelua, vaan vienti on sitä että mies reagoi vartalolla liikkeisiinsä ja nainen lukee miehen vartaloa. Jotta nainen voisi lukea miehen vartaloa, miehen pitäisi reagoida SELVÄSTI omiin liikkeisiinsä, selkein vartalonkierroin. Viennin kannalta oleellista on, että mies tekee kunnolla liikettä edeltävät VASTALIIKKEET, niitä nainen lukee: iso ja nopea vastaliike -> iso ja nopea liike, jne.

Kirjoittajan avainsanat: vienti, seuraaminen, tanssiote

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu