TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Mikä merkitys on rytmitajulla? (Josef 2003-10-03 12:03)

Naisen vietävyys...

Pia M
2003-10-07 14:04

Totta turiset Ansku,

mutta taas lipsahti keskustelu miehen vientitaitojen punnitsemiseen. Kun jossain vaiheessa yritettiin miettiä naisen (seuraamis)taitoa, sitä mistä se koostuu ymsk :-)

Kyllä minäkin aika matojen miesten perässä pysyn kohtuu hyvin, siis vaikka herra olisi yläosastaan vetelä ja kuikuilisi olkansa yli taapäin. Siksi mietinkin, että miten sen teen - mikä tekee naiselle helpoksi seurata vähän kaikenlaisia miehiä.

Minun kirjoituksestani muuten sai sellaisen kuvan, että pitää suorastaan rötköttää miehen "yllä" jotta saisi luettua tämä kehoa :-D no ei sentään :-D

Kai se on jonkinlainen herkkyys antaa vastine miehen liikkeisiin, ja nopea reaktiokyky, jotka aika paljon merkitsevät seuraamisessa. Kun paneutuu tanssimiseen, siis seuraamiseen, ei saa olla liian kaino. Pitää unohtaa perinteinen ajattelumalli "sopimattomista alueista" ja "sopimattomista liikkeistä" ja muustakin "sopimattomasta", sillä kysehän on nyt tanssista. Pitää uskaltaa mennä miestä lähelle ja olla siinä. Monille naisille saattaa olla niin, että se koulussa opetettu tanssiasento on se "sopiva" ja heti jos ote tai etäisyys muuttuu siitä oleellisesti niin se on "sopimattoman" suuntaan.

No limanuljaskat on sitten asia erikseen... lähmimiseen ei tietenkään saa alistua. Mutta tanssi on hienoimmillaan pientä viettelyä koko ajan, kehojen kieltä, joka on sitä selkeämpää mitä vilpittömämmin siihen leikkiin lähtee. Kaksi tanssia ja pois, hyvän tanssijan kanssa pienoinen sanaton rakkaustarina josta jää hyvä mieli eikä lisävaateita.

Eikös ollut kauniisti sanottu? :-)

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu