TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
KIV Heinävedellä (Ripe 2003-08-14 23:23)

KIV Heinävedellä

Ripe
2003-08-14 23:23

Tämä oli viimeinen ohjelma tältä kesältä. Lienee paikalla puntaroida hieman tätä päätösosaakin: Hieman rauhallisempaa mutta ei juurikaan ihmeellisempää!

Juontaja Sari kertoi lopussa ohjelmasarjan osoittaneen kaikille, miten mukaavaa lavatansseissa on. Ja jatkoakin on kuulemma luvassa ensi kesänä. Onneksi kuvatun kaltaisia ”mukavia” tansseja on minun kohdalleni tänä kesänä osunut vain televisiossa. Foksi, valssi, tango ja humppa näyttää suunnilleen samanlaiselta: kukaan ei etene tungoksessa tai muuten vaan ei mene minnekään vaikka voisikin ja kaikkien hartiat hytkyy eri tahdissa. Jos panee äänen pois televisiosta ei voi mitenkään päätellä, mikä tanssi on menossa. Ohjelman loppupuolella soitettiin pari nopeaa foksia. Silloin sentään osa porukasta nytkytteli suunnilleen samassa tahdissa ja jotkut yrittivät tanssia jopa fuskua.

Tuli vaan mieleen ne kirjoitukset, joissa arvosteltiin tanssilavojen muuttumista ammattilaisten harjoitussaleiksi. Ihan pelkkää panettelua ainakin tämän ohjelmasarjan perusteella!

Ja sitten vielä lyhyesti ne positiiviset asiat: Anne Mattila ja upean näköinen tanssilava.

Kirjoittajan avainsanat: KIV

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu