TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Liikkuva bugg on sairaan hauskaa (Love Story 2016-11-09 19:57)

Liikkuva bugg on sairaan hauskaa

Love Story
2016-11-09 19:57

Olen tanssinut lähinä sattumien kautta opittua liikkuvaa buggia parisen vuotta. Se on sairaan hauskaa, luontevaa ja helppoa oppia, kädenalitanssikokemusta omaavat naiset oppivat tanssimaan sitä jo yhden kappaleen aikana.

Olen käynyt vuosien aikana useilla bugg-kurseilla, liikkuvaa ja tavallista, mutta ne eivät tunnu läheskään niin hauskalta kuin ruotsalaistyyppinen liikkuva bugg. Ne kaikki ovat niin stattisia, teknisiä ja/tai mauttomia, en halua tuhlata hyvää kappaletta huonolla tanssilla kun tiedän miten saan pidettyä kunnolla hauskaa. Ja naiset tykkää myös, se on niin helppoa ja luontevaa improvisointia - pelkkää tanssin iloa.

Nyt ihmettelenkin, olenko yksin ajatuksieni kanssa, että suomalaiset tanssinopettajat eivät ole löytäneet buggin salaisuutta, iloa, joten opettavat vaikeasti tanssittavia kuvioita tai paikallaan tanssittavaa buggia? Toki minäkin osaa niistä kuvioista hyödynnän, mutta tanssi on jotain muuta kuin kursseilla opetettua.

Liikkuvan buggin hauskuus on pistänyt miettimään miten fuskusta saisi liikkuvaa ja hauskempaa. Jos se jonain päivänä onnistuu, niin sitten tämä äijä on tyytyväinen ja onnellinen.

Kirjoittajan avainsanat: liikkuva bugg, bugg, fusku, tanssinopetus

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu