TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kisarannan kesän päätös 26.10.2015 (Tom 2015-10-26 8:41)

Kisarannan kesän päätös 26.10.2015

Tom
2015-10-26 8:41

Kaunis lauantai oli kruunu Kisiksen kesän päätökselle.

Teeriharjun jälkeen unet jäivät hieman lyhyiksi, mutta Kisis ja Varjokuva & Kössi saivat odotukset korkealle.

Alku meni erinomaisesti. Kansaa ei vielä klo 20-20.30 ollut huikean paljon, mutta jonoa lippuluukulle kertyi Lahden, Turun, Hesan ja Seinäjoenkin suunnilta. Ja siitähän se ilo alkoi tuttuja sekä tuntemattomia pyörittäen.

Varjokuva esitti takuuvarmaa, monipuolista musaa. Rami tosin valitteli pikku köhää, mutta raspikurkut ovat nykyisin muotia ja Ramin laulannassa ei ollut teennäistä "räkäistä" karjumista, kuten rokkipuolella on tapana. Kössin tullessa lavalle tunnelma vain herkistyi. Lämmöt olivat kohdallaan, kiva tanssia. Erityiskiitos Sarille uskomattoman tyylikkäistä polkista, NAM. Tyylikäs tyttö, tyylikästä menoa, JEE.

Levykaupan kautta käväisin poimimassa uusimman CD:n, se on hyvä. Varjokuvalla on UPEA tyyli uudelleensovittaa ikivihreitä. Ne tehdään maulla, hyvä tatsi säilyttäen, mutta pirteällä tavalla muokattuina. Esimerkkinä Vanha pelargonia, tangona aikoinaan lanseerattu kipale on saanut uuden aivan mainion ilmeen. Sitä ei kuitenkaan ole vielä tällä CD:llä...

Liekö univaje vaivannut vai mikä, mutta oman koneen käynti alkoi hiipua ennen puoltayötä. Vai liekö asiaan vaikuttanut se että oletin/ odotin paikalle tulevaksi muutamaa vakiotuttua, Jonnaa, Elinaa, Kirsiä, Annaa, Marjaa, Saria, Ullaa ja Bee'tä... No, en ruvennut mököttämään sitä, mutta hetkosen kuluttua päätin kuitenkin lähteä kotimatkalle hieman aikaisemmin kuin yleensä..

Kaiken kaikkiaan mainio ilta.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu