TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Iloista lukemista ilkeilyjen väliin :) (Nadi 2015-05-16 14:33)

Iloista lukemista ilkeilyjen väliin :)

Andreas pks
2015-06-01 15:04

Nadi : Joku "ensimmäiset lavatanssini" -tempaus oli tuonut sinne myös ison määrän nuoria ja vähän vanhempiakin ekakertalaisia, jotka vasta lavatansseihin tutustuu ja sitten oli pitkän linjan tanssiseuralaisia läheltä ja kauempaakin ihan bussilastilla. Että hyvin monenlaista porukkaa löytyi ja tupa oli juurikin sopivasti täynnä - ei niin, että olisi ahdistanut mutta niin, että tunnelma oli juurkin hyvä :) Ja ainakin omaan silmään näytti siltä, että vanhat ja nuoret ja vanhat ja uudet kaikki ihan iloisesti ja sulassa sovussa mahtuivat samaan tilaan - oli semmoinen "elä ja anna elää" -tunnelma.

La Stradan musiikki on aina ihan parasta! Mulle uutta oli se, että seiniltä löytyi listat siitä, mitä musiikkia eri setit sisältää - pystyi suunnittelemaan taukopaikat hyvissä ajoin - ihan loistavaa tanssijoita ajatellen! :D

Kivaa lukea iloista kirjoittamista ja tansseissa tapahtunutta täältä välillä.

Tuollainen nuorten invaasio lavatanssipaikalle on kannatettava idea. Joku sieltä voi saada pontta tanssiharrastukselleen lue terveyttä tulevaan elämäänsä mm.
Polttari-tapahtumaksikin Lavatanssi-ilta on mitä sopivin.
Kukapa muutoin saa aikaiseksi jumpata ja kuntoilla illan mittaan 3-5 tuntia ja vielä kun aika siinä harrastuksessa rientää siivillä kuin tanssi.

Tuollainen esitettävien kappaleiden listauudistus seinällä tuntuu mukavalta ja lisää tanssijan illan suunnittelua, mm. juomataukojen, levähdysten, WC-reissujen suunnitelun tai kahvilassa käynnin osalta.

Tuollainen mukava kirjoitus ei saa oikeutta tulla tuomituksi kokonaan yhden tai kahden "kalikka kalahtaa" sanojen osalta.

"Osattomana", mielestäni tuollainen kirjoitus edistää lavatanssia ja lavalla suvaitsevaisuutta mitä parhaiten.

t. Andreas pks

Kirjoittajan avainsanat: Pavi, La Strada

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu