TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Sotkalinna, Hämeenlinnan Renko (Atomix 2015-05-11 11:07)

Sotkalinna, Hämeenlinnan Renko

Atomix
2015-05-11 11:07

Nonni. Pitkän miettimisen ja harkinnan jälkeen päätettiin aloittaa lavatanssien järjestäminen Rengon sotkalinnassa. Paljon olisi ollut syitä miksi ei kannattaisi, mutta oli myös sellaisia seikkoja miksi päädyttiin tähän jopa uhkarohkeaan yritykseen. Lava täyttää tänä kesänä 50 vuotta. Lava ja lavan lähimaasto on oikeasti kaunista Suomalaista ja ennen kaikkea hämäläistä kulttuurimaisemaa. Lavan omistava säätiö oli ja on täysillä mukana hankkeessa. Valaistut parkkipaikat ovat vähintäänkin hyvät. Wc tilat toimiviksi remontoitu. Mahtava piha-aluea ym ym.

Nyt on tosiaan kuukausi aikaa laitella paikkoja sekä pihaa entistä kauniimmaksi ja toimivammaksi. Esiintyjät tulevat teettämään myös mukavasti töitä, sekä tanssien markkinointi. Ollaan kuitenkin erittäin myöhään liikenteessä. Motivaatio on kuitenkin valtava, niin eiköhän noistakin selvitä.

Facebookissa on sotkalinnalle rekisteröity oma profiili ja tuota pikaa aukeaa myös nettisivut. Edellä mainituissa foorumeissa luonnollisesti tullaan ilmoittamaan artisti- ja yhtyekattaukset ja kaikki muukin sotkalinnan toiminta.

Tansseihin on suunnitteilla sarjalippuja. Eläke- ja opiskelija sekä varusmiesalennuksia. Lisäksi ollaan suunniteltu muutamiin viikonloppuihin tanssikurssit ennen tanssien alkua ja tanssikenkä myyntiä. Tanssi-illat kohdistuu pääosin perjantaihin ja keskikesällä on tarkoitus tanssia myös viikolla.

Nyt asiallisia ehdotuksia mitä tanssipaikoilta puuttuu ja mitä siellä on hyvä olla niin koitetaan mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan.

Avajaiset tullaan pitämään 5.6.2015. Ohjelma alkaa klo 20.00 ja ovet aukeavat tasan 19.35.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu