TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Teeriharju - Käenkoski (Kaminiitto 2015-04-05 13:19)

Teeriharju ja Pääsiäinen

Tom
2015-04-08 18:06

Teeriharjun Pääsiäinen oli todellakin positiivinen asia monellakin tavalla. Tungos tosin oli ainakin minulle hieman rasittavaa 21.30-23.30 välillä. Mutta siitä selvittiin hymyillen, ei tullut fyysisiä eikä henkisiä vammoja.

Teeriharjun hyvä puoli on, että myös kahviot vetävät kohtuullisen nopeasti asiakkaansa, ja hintataso on suht edullinen.

Olettaisin, että Pääsiäisen vapaista ja Someron tanssileiristä johtuen paikalla oli erityisen paljon nuoria, mutta myös keski-ikäisiä ja varttuneempia. Teeriharju nimittäin on ihan turhaan saanut sellaista mainetta, että nuoret eivät siellä käy kuin valikoiden. Muistan kyllä useammatkin Sinitaivas/ Taikakuu/ Hurma/ 4S illat, joissa nuoria on ollut yllättävänkin niukasti, vaikka k.o. muusikot ovat nimenomaan nuorison mieleen. Siihen voivat vaikuttaa vain ihmiset itse vapauttamalla itsensä SOMEN laumasieluisuudesta (monikohan pahstuu tästä? ;))

Mutta te, jotka hämmästelitte nuorten runsautta: Käykää vertailun vuoksi "normaaliviikonloppuna" siellä "jonkun muun esiintyjän" ollessa lauteilla.

Jos haluatte kokemusta Itäisen Varsinais-Suomen/ Lounais-Hämeen raja- alueen tanssipaikoista, niin menkääpäs Auran Nuortentalolle. Siellä on nuorisoa aina runsaasti, 40-50% (miten se nuoriso sitten määritelläänkään).

Sama koskee kesälavoista Valasrantaa, Särkkää ja myös Esakalliota. Tätä ei voi yleistää, mutta nuorten tanssijoiden runsaus on merkillepantavaa 100km säteellä Forssa- Hämeenlinna- Riihimäki alueesta. Eli Turku, Harjavalta, Tampere, Lahti, pääkaupunkiseutu on saanut nuoret liikkeelle. Lieneekö kurssituksella vaikutusta. Varmasti.

Yksittäisiä nuorison suosimia satelliitteja on muuallakin, Napis eli Naapurinvaara ja varsinkin Kyllikinranta esimerkkeinä.

Syvälahti alkaa olla siinä ja siinä, samoin Tirva Lava Kouvolan ja Utin takana, ovat HYVINKIN orkesteririippuvaisia. Oulussa oli taanoin aivan upea lava, Hietasaari, mutta tulipalon jälkeen ei vastaavaa ole tullut tilalle.

Mutta nämä ovat yhden-kahden henkilön mielipiteitä, joita on maustettu tanssitutuilta kuulemillani raporteilla. Eivät siis täytä empiirisen tutkimuksen kriteereitä, vaikka ovatkin kokemusperäisiä.

ILOISTA TANSSIKEVÄTTÄ KAIKILLE IKÄÄN KATSOMATTA. NAUTTIKAA !

T

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu