TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
LUMO (Salsa 2014-11-24 23:36)

Kanadanvaahtera ja sokerivaahtera (LUMO,Kuntotalo) entäs Puistokulma

Andreas pks
2014-12-19 12:46

Puistokulman parkettilattiaa tuli katsotuksi ja kokeiltua viime sunnuntaina ja se toimi aivan mainiosti nahkaisten tanssikenkieni alla.
Marko Maunukselan reipas ja valovoimainen esiintyminen maistui aivan hyvälle kohtalaisen monipuolisen tanssimusiikin osalta.
Ylimääräisenä esitetty Samba maistui kivalta ja sai töppösiin mukavasti eloa.

Viikkoa aikaisemmin Ruusulinnassa harvoin näkemäni ja kuulemani pitkästä aikaa FBI Beat maistui pienen tanssitauon jälkeen monipuoliselta ja hyvältä.
Samoin Norolan Poikien tanssimusiikkiin tanssiminen tuntui harvinaisen hyvältä liekkö tauon ansiota vai orkan.
Ruusulinnan tanssilattia on muutoin enimmäkseen hyväluistoinen, mutta toisin paikoin jotkit kohdat tökkivät tahmeilta siellä täällä suurta tanssisalia. Ruusulinnan lattiassa voisi ajatella olevan noista mainituista jonkin verran joustoa.

Kuntotalon lattia tuntui myös aivan hyvältä kun tuossa syyspuolella tanssiseuramme teki bussimatkan sinne Hurman ja Teijo Suomen esiintyessä siellä. Molemmat orkesterit soittivat monipuolista tanssimusiikkia, joita jaksoi hyvin tanssia mainiolla tanssiparketilla koko illan kahvitaukoa lukuuottamatta.

Kuntotalon lohileivät kahteen otteeseen saavat erikoismaininnan niin maistuvia ja runsaita ne olivat lohimääränkin osalta. Suu oli vehnäsellä :) NAM NAM.
Eka lohileivät ja kahvit sisältyivät tanssilippuun ja toinen osuus omasta `pörssistä`.

Tuon LUMON lattia vaikuttaa talvikengillä käveltyä nopsaan testattuna aivan tavalliselta sen tasoiselta tanssiparketilta. Mitään joustoa lattiassa en lyhyellä testilläni havainnut vaan se vaikuttaa suunnilleen samalta kuin nuo mainitut Kuntotalo, Puistokulma ja Tanhuhovi.
Joulun jälkeen selviää onko se sopivan liukas vai raskaan tahmea tanssia nahkapohjillani. Varalta kait on otettava toiset tanssikengät mukaan.

t. Andreas pks

Kirjoittajan avainsanat: LUMO. Kuntotalo, Puistokulta, Ruusulinna, Tanhovi, FBI Beat

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu