TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
LUMO (Salsa 2014-11-24 23:36)

LUMOn sisäkengät?

Averell
2014-12-08 10:17

Mikäli tuo LUMO:n tanssisali on se sama, jossa olen käynyt katsomassa mm Korson Vedon lentopallomatseja, siinä lienee liikuntakäyttöön tarkoitettu lattia. Puuparketin kyseessä ollessa se on yleensä lakattu pito-ominaisuuksina optimoimiseksi ja helppohoitoisuuden lisäämiseksi.

Yksi mutta noissa urheilulattioissa on ollut. Koulut olivat ainakin takavuosina melko tiukkoina sen suhteen ettei siellä millä tahansa kengillä saanut edes kävellä. Nimittäin mustista kumipohjista jäi ikäviä jälkiä lakattuun parketin pintaan. Vaadittiin esimerkiksi vaaleapohjaisia tai muuten "non marking" materiaalia olevia sisäkäyttöön tarkoitettuja liikuntatossuja.

Toisaalta jos haitat jäävät siedettävälle tasolle, mikään ei kai estä salia käyttämästä tanssimiseen. Tuskinpa kuitenkaan näemme ovella portsaria tutkimassa sisääntulijoiden kengän pohjia. Tai kengänvaihtopisteessä "avustavaa erotuomaria" hyväksymässä kenkien asianmukaisuutta ennen parketille astumista. Keilahalleista voisi kopioida käytännön, jossa olisi sopivat kengät talon puolesta pitkissä hyllyriveissä tanssijoita varten.

Sitten ei enää ole kuin sen lattian luiston määrä. Pallopeleissä ja tanssimisessa kun harvoin on samanlaiset vaatimukset pidon suhteen. Menestystä kuitenkin uudelle tanssipaikalle.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu