TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
LUMO (Salsa 2014-11-24 23:36)

LUMO-lavatanssipaikka Korsoon

Andreas pks
2014-11-25 1:04

No ei ole tullut kuulluksi aiemmin, mutta hyvä kuulla ja nähdä tällaista uskomatonta päiväunta.
Paikkahan on kylässäollessa kuntokävelymatkan varrella jossain niistä suurista halleista siinä Korson asemaa vastapäätä.

Jopa Helsinkiläisillä on tiheät K-juna yhteydet aivan nurkalle, he kun eivät pysty rakentamaan Tanssitaloa sinne ilmeisestikään minun elossaoloaikana :(

Juna- ja bussiyhteydet ovat mitä mainioimmat tuonne seudulta tai kauempaa sekä kuten tavallista autollahan sinne pääsee mainiosti jopa läheiselle Korson ilmaiseen parkkitaloon kovillakin pakkasilla.

Tämän täytyy olla unta josta herään karuun todellisuuteen ja autoilen edelleen ympäristökuntien lavatanssipaikoille alle ja n. 100 km:n säteelle aina missä kulloinkin on minulle mieluinen tanssiorkesteri laulajineen tai ilman.

Pianhan se nähdään onko sen loistavamateriaalinen lattia yhtä sopivan liukas kuin Tanhuhovissa vai yhtä nihkeä kuin oli Järvenpään tanssikeskuksen muuten hyvä lattia (koivuako?). Järvenpäässä lattian nihkeys väsytti ainakin minut aikoinaan niin, että oli lähdettävä pois aina ennen aikojaan.

Toivoa sopii, että tänne miljoonan asukkaan alueelle tulisi nyt hyvin toimiva talvilavatanssipaikka hyvin monien saataville kuntoaan ja mielenvirkistystä arvokkaasti hoitamaan. Toivon onnea LUMOlle.

t. Andreas pks

Kirjoittajan avainsanat: Lumo

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu