TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lavatanssin opetus Suomessa (Leevi 2014-10-02 22:34)

Lajinomaisesta tanssimisesta nauttiminen

Haaveilija
2014-10-07 17:46

Oli jälleen viikonloppuna mukavaa ;)

Kun olosuhteitakin oli petrattu, niin mikä oli nauttiessa vaikka välillä orkesterin valot häikäisivät - ei se ei ollut valotaulu, vaikka aluksi sekin piti käydä edellisenä ehtoona tsekkaamassa "kuinka tykittää buggia"!

Useita mukavia tanssi-iltoja on osunut vielä saatellessa kesälavoja talvitauolle ja toisinpäin avatessa talvikauden iloittelusesonkia toisaalla. Hyviä muistoja kertyi vielä roimasti vaikka jotkut jo "paketoivat" kesän - sanotaan vaikka, että syksyn lumo on jatkanut kesän hehkua (noin niin kuin tunnelmissa) ;)

Lajille kuin lajille on riittänyt niin hakijoita kuin haettavia - olisinkohan jopa rohjennut "täsmäyttää" kohteita lajinomaisuutta korostamaan. On vaan niin nautinnollista venyttääääää piiitkiä kaanntaaa-aaaskeliaaaaaa unohtamatta ylhäältä tullessa laskeutua päkiän kautta kannalle. Tästä toiminnasta on saanut kuulla jopa jälkeenpäin - onneksi ajoittain tulee hieman sentään käyttäydyttyä kohteliaammin tai muuten sekoiltua vapaammin vai miten se ilmaisisi?!!

Taitekohdassa oli tarkoitus myös uskaltautua aiemmin kesällä raportoituun "yhden kylän iltaelämän keskukseen", mutta sen vaikuttaessa kovin vilkkaalta rohkeus ei kuitenkaan riittänyt - ohi piti ajaa ja jopa kahdesti sekä päättäjäisistä että avajaisista palatessa. Sen suhteenkin asia arvelutti, että punnittavaa olisi ollut lähtökohtaan nähden enemmän - ei ole sujunut kohti tavoitetta. Joten siis haaste olisi pahasti johtanut tappioon, jolleivat toisetkin olisi toimineet samoin :o (kovin uhmakkaan tosissaan vaan silloin uhosivat) Kylmä kahvikaan ei tuntunut nyt niin tarpeelliselta! Ehkä vielä joku yö...vai yltääkö moiseen kuuhulluuteen enää!?!

Kirjoittajan avainsanat: vapaus, lajit, Haaste, pudotus, askel

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu