TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Sugar push ("Reino" 2014-08-06 16:40)

Apilado tangosta vielä

Djtoto
2014-08-17 9:03

Kiinnostava tuo eka video, tuollaista en olekaan nähnyt aiemmin. Tokalla videolla kyseessä taitaa olla pikemminkin volgadaan eli tuohon etunojaan pohjautuva liike eikä tyyli. Päättelin tämän katsomalla parin muita videoita.

Tässä paljastuu etteivät nuo kategoriat ole ihan puhtaita. Esim. itse vaikka tanssin milonguero-tyylillä, teen joitakin nuevoksi laskettavia liikkeitä, esim. tuosta liikkeestä tehnyt kahtakin variaatiota ihan rutiininomaisesti argentiinalaista tangoa tanssiessa ja olen muutaman kerran tehnyt lavallakin. Teen kuitenkin niin pienen nojan että ulospäin sitä ei välttämättä edes huomaa.

Naiselle siitä tulee vissiin jännä efekti, ainakin sillä perusteella että monet naiset tuntuvat tykkäävän kuin hullu puurosta. Saattaapi olla että jos vie kerrankin, niin joku alkaa tulkita liberaalisti kaikki taka-askeleet volgadaksi, joka puolestaan on oikeasti naisen selän kannalta vaarallista. Siksi vaatii yleensä sen että nainen on tehnyt noita todella paljon argentiinalaisessa tangossa että uskaltaa tehdä lavalla.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu