TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Pelastuksen suunta? (Päivi 2014-08-04 18:40)

Esillä

Törmäilijä
2014-08-06 13:59

En tiedä, miksi Törmäilijällä tämä "dirty" on nyt niin vahvasti esillä?

Varmaan, koska vähäpukeisia tyttöjä kesähelteellä joka puolella....dirty old man...tai vaan auringonpistos? Tänään jo vähän helpottaa, kun on juonut riittävästi.

Syitä on ainakin: 1. Dirtyvideoita ollut tällä palstalla esillä 2. Haluan jatkosakin käydä lavoilla ja voida hakea myös nuorempia daameja tanssimaan 3. En halua tanssia (muun kuin yhden daamin kanssa) kasvot yhdessä ja halausasennossa (pään koskettelemisesta puhumattakaan) 4. Haluan päästä etenemään lavalla enkä törmätä paikallaan oleviin dirtyfoksaajiin 5. Haluan, että nykyinen lavatanssikulttuuri ei muutu liian nopeasti ainakaan huonompaan suuntaan 6. Pelko siitä, että nuoret bodarit (ks. ruotsalaisia tanssilavavideoita) tulee ja vie "meidän" naiset, jne...

Säädylliselle miehelle jo WCS treeneissä tehtävä "sugar push tai mikä sen nimi nyt WCS:ssä olikaan" ei ole aivan mutkatonta.

Toisaalta on toivottavaa, että ratkaisu mainittuun matalamman kynnyksen tanssimiseen nuorekaaseen musiikkiinkin löytyisi ja myös mahdollisuus dirtyfox -halukkaille sitä tanssia. Priorisoisin nämä jopa omien halujeni edelle.

Ei täs mitään hätää / vakavampaa. Aidan takaa, nään kun makaa, neito ilkosillaan, alla auringon...

Ai niin. Esileikistähän tulee liian pitkä jos taksimatkan lisäksi myös tanssiminenkin pitää laskea mukaan!

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu