TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Pelastuksen suunta (Törmäilijä 2014-08-04 16:54)

Musiikin nuorennusleikkaus

Ytp
2014-08-06 11:46

Ei ainakaan omasta mielestä tämä suinkaan tarkoita, että kaikki soitettava musiikki pitäisi olla 2000-luvulta. Kyllä vanhoista kappaleista löytyy todella paljon hyvää materiaalia.

Mutta enemmän on kyse siitä, että valittu musiikki olisi vähän erilaista kuin nykyinen lavamusiikki, siltä osin "tuoreempaa". En tiedä, onko tuo nykysuuntaus jotenkin tanssijoista lähtevää, pitäisi muka olla selkeä tempo eikä se saisi muuttua kesken kappaleen yms...?

En tiedä, miksi Törmäilijällä tämä "dirty" on nyt niin vahvasti esillä? Käsitykseni mukaan käyt tanssikurseilla, jossa on mukana myös paljon nuoria, joten sinällään suhtautumisen luulisi olevan aika mutkatonta.

Minulla tämä kihnutus-tyyli on enemmän tanssillinen kysymysmerkki kuin mitään muuta. En ole koskaan tykännyt tuon tyylisestä tavasta liikkua, tosin niin kuin Nadi asialliseen tapaansa kepitti, niin en ole sen paremmin sitä edes kokeillut. Mutta en tykkää tanssia päät yhdessä, haluan tanssiin liikettä myös hitaissa, siis muutakin kuin paikoillaan tapahtuvaa aksonia.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu