TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tahdikkaasti, musiikissa (Tahdikas 2014-08-02 11:10)

Kaikki hyvä?

Törmäilijä
2014-08-05 16:30

Olennaista lienee se, että rajat on kummankin osapuolen osalta oikeassa paikassa ja ne on tehty selväksi...eikö?

Nou hätä! Edustan hyvin pientä vähemmistöä, minkä mielipide ei ole tärkeää ja löytänen aina oman kolon vielä muutamaksi vuodeksi harrastaa tanssia mieleiselläni tavalla. Voin alkaa vaikka Lindyhoppariksi. Eiköhän siellä perinteet vielä säily. Tavallaan kuitenkin ymmärrän ehkä, että iso osa lavoilla käyvistä naisista dirty foksista pitää.

Asia voidaan näköjään esittää useassa eri valossa, mutta jos ehdit katsoa tämän videon https://www.youtube.com/watch?v=PqH3ZDFZJmo

Niin koitko juuri tuollaisen tanssimisen upeaksi? Oliko upeuteen syynä miellyttävä viejä ja olisitko valmis tanssimaan noilla tavoilla kenen tahansa hakijan kanssa (joka ei ole humalassa tai epäsiisti)?

Miten käytännössä viestittää kesken tanssin, että videon 2. tapa on ok, mutta tapa 3 ei enää.

Kyse ei ole vaan siitä, että joka kymmenes tanssilaji on foksi ja jotkut tanssivat sen tuolla modernilla tyylillä. Ruotsalaisten tanssilavavideoiden perustella on aika selvää, että tansseissa pääsääntöisesti tanssitaan vain buggia ja dirty foxia ja monet tanssivat myös bugg -vaiheen dirty foxina. Tästä tulee uhka, että Suomessa sillä tyylillä tullaan tanssimaan lähes kaikki muut lajit kuin bugg. Etene siinä sitten hidasvalssilla tai tangolla Kolmilammella kun muutamakin pari jämähtää paikalleen "sekstailemaan". Saattoi jo viime kesänä jollain lavalla yksi maailmaa ihan Ruotsissa asti nähnyt kaveri muita opettaa.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu