TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lauantain tantzut (Jivetär 2014-08-03 16:45)

Mäntsälän tantzut

Jami
2014-08-03 20:49

Mäntsälän tansseihin piti minunkin päästä koska kaksi tangokuninkaallista oli samalla lavalla. Niin ei tapahdu kovin usein.

Jivetärtä korjaan sen verran että lavalla oli kyllä Marko mutta ei Lämsä vaan Maunuksela. Markon takana soitteli Fantasia yhtye. Yhtyeen äänentoistolaitteet eivät toimineet illan aikana kunnolla. Lattian takaosan ei kuulunut oikeastaan mitään. Olisi ollut kiva kuulla Janin akustisen kitaran ääni myös salin perälle. Nyt vain solistin laulu sinne kantoi.

Arja Koriseva ja Fortuna orkesteri oli toinen yhtye. Arjalla samoin kuin Markollakin on hyvä lavakarisma. Molempien spiikkaukset olivat luontevan rentoja. Arjan hihittelyjäkään ei nyt ollut kovin monia. Fortuna orkesterin kosketinsoittajana on nuori nainen joka on myös erittäin laulutaitoinen. Raikas ja voimakas ääni hänellä.

Melkein viisituntisen illan aikana pääsi tanssimaan hyvin, myös naisten hakuvuorojen aikana. Kuumuus kiusasi, mutta kaikkeen tottuu. Lattialla oli hyvin tilaa paitsi Korisevan ensimmäisen setin aikana, kun jostain ilmestyi fanit lavan eteen ja muutenkin tanssijoita oli enemmän kuin illan muina hetkinä.

Yllättävää, kuinka nopeasti ilta pimeni. Lämpimän kostea pimeys oli vastassa, kun klo 22 jälkeen kävin ravintolan ulkoterassilla juomatauolla. Mutta ei hätää. Ainakin pari kuukautta on vielä kesälavat auki, tanssit jatkuu.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu