TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Mukavata Käenkoskella (Leevi 2014-07-28 2:13)

Turhaa vastakkainasettelua jälleen

Tahdikas
2014-08-02 17:39

En ole missään vaiheessa sanonut, että luonnollinen musikaalisuus tai teknillistieteellinen kurssitus olisivat toisiltaan pois tai toistensa vastakohtia. Miksi pitää aina väkisin yrittää nostaa nämä toistensa vastakohdiksi, en ymmärrä? Tismalleen sama juttu kuin suorituskeskustelussa, vastenmielistä.

Ratakiskosta jos vielä kerran yrittää vääntää; jos on kaksi tanssijaa, joista toinen on musikaalisesti lahjakas tunteellinen tulkitsija joka ei osaa tanssitekniikkaa tai sitten toinen joka osaa molemmat niin nämä ovat omille mieltymyksilleni samanarvoisia. Tekninen osaaminen ei tuo mitään ylimääräistä hyvää eikä sillä nouse tanssikermaan tai mihinkään muuhunkaan kermaan. Mutta ei se ole myöskään negatiivinen haitta, ihan turhaa yrittää kääntää asetelmaa vastakkainasetteluksi.

On se kumma jos Tanssinetissä saa samalla periaatteella julistaa teknisen osaamisen ylivertaisuutta tanssikermamaisin sanankääntein, mutta sitten musikaalisuuden tai muun tunneläheisyyden arvostaminen tulkitaan heti negatiiviseksi.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu