TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Mukavata Käenkoskella (Leevi 2014-07-28 2:13)

Tahdikkaasti, toistoa

Törmäilijä
2014-08-02 16:37

en oikein lukeudu teknisen osaamisen ihailijoihin

Tämä ei varmaan ole kenellekään enää mikään uutinen, mutta jatketaan vaan tätä samaa (vuodesta toiseen). Hauskaahan tämä on :), ja kumpikaan ei varmaan mielipidettään koskaan muuksi muuta. Oma motivaationi lähtee myös siitä, että huolehtisin, ettei satunnaiselle palstan lukijalle jää sellaista mielikuvaa, että tällä tanssimisen keskustelupalstalla aina vaan mollataan tanssimisen systemaattista opettelua. Eli vastailen aina kunhan tanssikursseiltani ennätän :)

en oikein lukeudu teknisen osaamisen ihailijoihin. Omasta mielestäni tanssi on miellyttävintä luonnollisesti musikaalisen naisen kanssa

Tekninen osaaminen ja luonnollinen musikaalisuus ei sulje toisiaan pois. Uskon päinvastoin, että musikaalisesti (ainakin rytmillisesti) ns. "lahjattomilla" ei monastikaan riitä motivaatio tanssiteknisen osaamisen hankkimiseen. Uskon, että teknisesti "hyvät" ovat pääsääntöisesti myös musikaalisia.

Kummallakaan ei ole selkeää vientiroolia

Edelleen vaan kummastelen miten voidaan tanssia esim. valssia, hidasvalssia, tangoa, fuskua, rumbaa, buggia, BW:tä, salsaa, jenkkaa, cha-chata jne ellei mies selkeästi vie. Jotkut ns. naisen satunnaiset "take-overit" on tietysti ok, mutta ne sisältyvät myös edistyneiden tason tanssikurssien opetukseen. En ole ainakaan koskaan nähnyt tanssimista, jossa molemmat vievät ja näyttäisivät tanssimisesta nauttivan. Olisi mukava joskus nähdä. Tanssimisen täytyy silloin olla jotain sellaista, mitä on vaikea yhdistää mihinkään yleisesti ymmärrettävään tanssilajiin.

Sanon nyt kuitenkin selkeästi, että kukin saa minun puolestani tanssia miten haluaa!

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu