TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssiputken pätkää (Jerryjee 2014-07-20 16:47)

Uudestaan Mäntsälä

Haaveilija
2014-07-30 6:16

Kukin valitsee ihan itse menemisensä ja menemättä jättämisensä. Reilun viikon sisällä vain pari välistä jäänyttä iltaa tai osahan oli vain pikarientoja, mutta lasken ne silti mukaan käynteihin pyörähtämässä ;) Syyt taasen moninaisia niin itsestä kuin muista johtuvia - ei ole ollut kyytiä, on ollut muuta (joka on vienyt "voiton") jne. Mutta vaihtoehtoja minne mennä on ollut aivan riittämiin ja jopa runsaasti ihan päänvaivaksi asti...

Mutta suurinpiirtein ihan asiaan! Tuntuu välillä rapsojen tai kommenttien perusteella että ovatten olleet ihan eri tansseissa. Mutta niinpä meitä on moneksi ja sama ilta voi olla jollekin taivas ja toiselle ihan pohjamutia. Sama näköjään myös esiintyjien kohdalla - mulle jäi eilisen puolella alkaneesta ehtoosta varsin kaksijakoinen fiilis. Tuttu ja turvallinen P-kirjaimella alkanut hoiti hommansa taatun laadukkaasti ja niihin tahteihin ja rytmeihin ei ollut mitään ongelmaa mennä. Itselleni uusi "tuttavuus", joka hehkutti itsekin T-laulutaitoaan oli sekä itsensä että soitannan puolelta huomattavan epätasainen. Useat hitaat olivat aivan liian hitaita ja osa muistakin rytmityksistä oli hakusessa. Sitten sekaan osui aivan helmiä - oli mukavan kuuloisia ja erityisen kivoja mennä. Myös tuo "pääleipälaji" dangu oli monenmoista. Näistä ei kuitenkaan ilta mennyt mönkään vaan haaste otettiin vastaan ja säädettiin oma meno sen mukaan.

Alkuillan ukkosmyrsky ei ollut viilentänyt lavan sisäilmaa ollenkaan, joten myös tämä kerta hipoi ennätysmärkyyksiä. Osasyynä tietysti oma rientäminen, johon oli mukavia lisävireitä. Hauskaa oli ja upeita hetkiä aivan ilotulituksena. Kiitos!

Eikä tämä tähän jäänyt... ;)

Kirjoittajan avainsanat: Helle, tango, tahdit, bong

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu