TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kaksi skittaa ja mimmit (Haaveilija 2014-07-21 6:22)

Kaksipyöräiset ja ritarit

Haaveilija
2014-07-23 5:49

eli kuinka sitten selvittiin kaksipyöräisen hyrinällä tantsuihin :)

Konevoimaratsu piti tosiaan talutella pilttuuseensa ja taistelu vankkurien jumipulttien kanssa jatkui. Toinen erä meni jo tasan 1-1, mutta pauhua ja jylinää ei vieläkään saanut vaimentumaan.

Niin pitkään jatkoajalle meni kamppailussa, että iltamenoihin pääsy viivästyi jälleen. Ritarin apuun ja kaksipyöräisen kantolaitteeseen piti (hieman) turvautua, mutta loppumatka hyristeltiin omalla kampivoimalla. Nyt pyörähtelyaikaa jäi lähes kaksi tiimaa. Ne hyödynnettiin lankkulattian paikoittaisesta liukkaudesta huolimatta täysimääräisesti - osa ajasta tosin hieman jäähdytellen (ulkoisesti) faneripuolella.

Niin oli väkeä saapunut iloittelemaan, että moni jäi vaille tanssittajaa - toivottavasti vain osan kappaleita. Itse pääsin sekä kohteena että "valkkaajana" nauttimaan sen minkä tosiaan vaan ehti. Setit ja välisoitot olivat molemmat taattua laatua ja sopipa niistä sitten hyvillä mielin käydä kiittämässä ja jopa halaamassa ;)

Sulosointujen soljumisen jälkeen oli huippua käydä vilvoittemassa lähes tyvenessä sametissa - mikä fiilis katsella siitä asemasta muutamia tähtösiä omalla radallaan. Sen jälkeen kyllä hyristeli koko matkan mukavasti poispäin. Osa matkasta oli ohi jyristävien suurten kuljetusvaunujen jylinän saattelemaa, mutta sitten alkoi rauhaisa osuus. Vielä kuitenkin piti korean keitaan ohitus hoitaa pikaisesti sammutetuin lyhdyin ja pitkäjalkaisia väistellen ;)

Sitten olikin maalaismaisemaa ja omaa rauhaa - vasta loppumatkasta kolmet vankkurit ihan pikkuisen rikkoivat idylliä. Ajatukset ehtivät varsinkin tuolla osuudella risteillä ojanpohjilta tähtiin ja omista ihmettelyistä ja muistoista aina naapurien sopimaan rauhaan. Aamun kajon jo valaistessa omaa veivaamista ja kuu-ukon hymyillessä posket jo kovin lommollaan kävi illan jutuista eläväisesti mielessä kuinka Pohjolan valkean kaupungin neito ajatteli joutuvansa turvautumaan pitkälle kantaviin lyhtyihin. Viimeinen osuus oli kuolleeksikin jo julistetun kylän raitteja pitkin ja elämääpä se sykki vahvasti - vastaan tuli jopa juhlaväkeä haarniskoissaan ja hopeapäähineissään ajankohdasta huolimatta. Perillä oli hyvä painaa tuon jälkeen pää pielukseen.

Seuraavan huollolle varatun päivän pitkä ja sitkeä yritys palkittiin ja ritarin vankkureiden kohennus pidempien taipaleiden tasaista kulkemista varten saatiin hoidettua. Uudet seikkailut ovat jo sitten hahmottumassa ... ja uusin eväin sekä varustein ;)

Kirjoittajan avainsanat: pauke, mökä, apu, kiitos, hymy

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu