TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kaksi skittaa ja mimmit (Haaveilija 2014-07-21 6:22)

Kaksi skittaa ja mimmit

Haaveilija
2014-07-21 6:22

Jos jokin voi mennä pieleen niin se menee thoudellakin!

Ei voi muuta sanoa kun kamppailee jos jonkinlaisten hankaluuksien kanssa. No omaan nilkkaanhan ne osuvat kun suunnittelee sopivan lähiohjelman annettuaan toisillekin mahdollisuuden kulkea omia reittejään. Omaa saamattomuuttahan se kun ei sitten polkaise liikkeelle ajoissa vaan luottaa pärisevään kaksipyöräiseen, joka sekin on odotellut parempaa huolehtimista. Onni kestää menomatkan verran ja saan kuin saankin paikan Korvessa kaikuvien sulosointujen kuulemiseen ja reippaan musiikin saatteleman kuvaelman tarkkailuun Pekka nimisestä henkilöstä. Pidän sekä kuulemastani että näkemästäni - siis kahden kauppa on tällä kertaa ilman korvapuustia kun nautin voisilmäpullan kaffen kera väliajalla.

Paluu lähtee sujuvasti, mutta sitten "mopo hyytyy" siis ihan oudosti ja apua ringuteltuani pääsen lopulta kuitenkin matkaan omineni ja taas pari kilsaa ja hyytyy ja ei vaan lähde ja niin kitkutellaan ontuen parin kilsan välein topaten loppumatka. Siitä pelistä ei ole siis illan tantsumatkan mahdollistuttajaksi.

No pihalla on menossa toinen "rojekti", johon samantien apumeisseliksi ja aseenkantajaksi ruostuneita kiinnitystarvikkeita vastaan kamppailemaan - ne voittavat ainakin kaksi nolla ja luovutamme - vielä on jotain pelastettavissa ja teiden ritarin katujen kauhulla jytistetään tuttuun joenmutkaan. Noin tunti aikaa enää pyörähtelyyn ja tikettikin vielä tarvitsee lunastaa :(

Siitä vaan suoraan toimintaan ja tuleehan tästä sentään vielä jotain. Pian olen saavuttanut saman tason tihkuvan kosteuden pikavalutuksella ja menen ohikin niin, että yhden kerran tarvitsee käydä varikolla. Se on rytmitettävä ennen lähitaisteluja ja kohtuullisen kuivin haarniskoin hoituu tuo osuus. Toisesta toiseen ja kädestä käteen menee hyvin rytmitetty tuokio ja kohtalaisesti rientämistä siedetään sentään, kunnes jälleen on tukeuduttava kaffe et bulle serviisiin. Pelastava ritari tulee ja poimii pauhaavalla masiinallaan paluuta odotelleen ja toimittaa lopulta takaisin lähtöpisteeseen.

Eihän se tosiaankaan mennyt niin kuin oli etukäteen tuumattu, mutta mitäs sitten - pääsin kuitenkin nauttimaan ja todella nautin kesän parhaan kulttuuripläjäyksen, jonka myötä nälkä vaan kasvoi päästä itse sulosävelien ja nautinnollisten luritusten kera liitelemään. Ja pääsin kuin pääsinkin sitten ahmimaan hetken nälkäni tyydyttämiseksi - kiitokset niin pohjoisemmista valoisammista läänityksistä saapuneille kuin myös oman lähiseudun rinsessoille ;)

Mitä tässä siis turhasta natisemaan - hyvä hyrinä jatkuu vieläkin...

Kirjoittajan avainsanat: vastoinkäyminen, Onni, mimmit

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu