TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Uudet tangokuninkaalliset (Tahdikas 2014-07-13 9:10)

Tankotanssiin tykästyminen

Haaveilija
2014-07-19 19:10

Jo tanguilun ensiviestien kohdalla tuli mieleeni tämä tankotanssi. Sopivasti oli juuri haettu tankotanssille ja siinä yhdessä mittailtiin katseella mutterin kattoa kannattelevaa jykevää pylvästä, jonka yläosiin tekikin jo mieli kivuta tankoilemaan. Kun epäilin siihen liittyvän pakottavaa tarvetta keventää jotakin ylläolevaa (joka siinä kuumuudessa olisi ollut ihanaa helpotusta tuovaa) niin "tyydyimme" yhteiseen liitelyyn ja leikittelyyn parketin tasalla ihan omien jalkojen varassa ;)

Oma sekasotkusilppusähellyspyöritysjanotkistus tankotanssini on ehkä se laji, jolla olen eniten saanut yllättyneitä ilmeitä ja muita reaktioita sekä jopa sanallista palautetta. Kohteliaisuuksiksi olen yleensä pystynyt nuo vääntämään hullaantuneessa mielessäni - niitä en juuri kehtaa edes nyt toistaa... :)

Täydellistähän ei voi saavuttaa vaan aina jää parannettavaa - siis taidollisesti - mutta niin mukaviin fiiliksiin tulee yllettyä, että kyllä tanguilun voin hyvillä mielin lukea lempilajeihini. Se kuinka ja millaisella otteella, läheisyydellä ja tanssiasennolla mennään vaikuttaa myös askellukseen. Hyvin kuvaavaa oli mainitsemasi mausteen mukana oleminen jos sitä sattuu tosiaan olemaan mukana ;)

Kirjoittajan avainsanat: tanko, tunnelma, liike, pysähdys, haave, haku, värillä ei väliä

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu