TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Superkuu pilvessä kesäyössä (Haaveilija 2014-07-13 6:31)

Superkuu pilvessä kesäyössä

Haaveilija
2014-07-13 6:31

Taiteelliset kuulemma olivat tanssit joissa oli kivat kaksi soittajaryhmää. Toinen oli taianomaisen yhtenäisempi niin iältään kuin hmmm... ja toinen iloinen eri-ikäisien ja erilaisten soitinten taitajajoukko. Kivaa oli ja kivasti pääsi tanssimaan. Näemmä vajausta toisen osapuolen edustajissa (lattialla) :(

Paluumatkalla piti varmistaa hereillä pysymistä poikkeamalla kahvilla. Valitsemallani reitillä ei vaan ollut aakkosia tai muitakaan vastaavia, joten päätin katsastaa aiemminkin noteeraamani baarin. No etupiha oli autio, mutta valot ikkunassa vilkkuivat iloisen kutsuvasti ja kun yhdessä vielä luki "Open" ja tienvarren kyltissä vielä vahvistettiin, että "baari auki" ja "motoristeille kahvia eurolla per kuppi"...

Rohkeasti vaan sisään - mainoksien vielä jatkaessa että kyseessä on Suomen vanhin ;)
Jostain sivuterassilta rymisteli sisälle takaisin joukko "alkuasukkaita" (taisivat tulla tupakalta) ja löysinpä sieltä baaritiskin, josta tilasin kupposeni mittailevien katseiden ristitulessa. Jäin nauttimaan juomastani lähipöytään ja sukeutuipa siitä mainio tauko. Jostakin limsakaapin alta jossain vaiheessa kaivettiin vanha henkilövaaka ja pudotuskisan alkupunnitukseen jouduin minäkin :) Samainen vaaka sopi myös puristusvoimien esittelyyn ja mittaamiseen kun oikea puristusvoimamittari jätettiin tällä kertaa tuomatta paikalle. Telkkarista tuli minulle osuvasti "Bones", jota ihan omaksi hauskuutuksekseni joskus seurailen kun siinä kevyen ihmissuhdedraaman ohessa ratkotaan varsin erikoisia rikoksia ja ratkaisut ovat varsin yllättäviä. Kahviakin piti vielä santsata ennen rikoksen selviämistä "alkuasukkaiden" ryhmän jatkaessa myös uudella kierroksella. Toinen kupillinen oli kylmää kuten ensimmäinenkin eikä siitä saanut alennusta (eikä minua laskettu motoristiksi), mutta muuten palvelu oli hyvää ja ystävällistä kun myös lisukkeiden määrät varmistettiin, että niitä oli sopivasti. No tuo kahvi sopi hyvin tarkoitukseensa hereillä pitoon, vaikka paremmin pysyvästi mieleen jääneet erikoisuudet hymyilyttivät ja virkistivät ja matka sujui. Jonkun kerran herra Kuu näkyi taivaalta hymyilevän myös saatellen mutkaista matkaani :)

Joku "juttu" tuolta edelliseltä illalta sai sitten ajamaan seuraavana iltana vielä kauemmas, vaikka lähistöllä oli useita muita kiinnostavia "hyppelöitä". Perillä selvisi, että nyt on aivan eri aineet tankissa ja kukatkin loistavat hohtaen. No eikun lattialle rohkeasti ja nauttimaan... molemmat soittajajoukot kuin myös solisti hoitivat osuutensa täälläkin mainiosti vaikka solistin piti välillä minua muistaa tiedotteella (vahinko oli jo tapahtunut ja vaikeuksia tiedossa, mutta selvisinpä matkaan lopulta kuten jatkosta selviää)!

Kaikki odotukset eivät täyttyneet, mutta illan monipuolisuus oli vertaansa vailla. Tiukkaakin oli ja useampia pikku kommelluksia osui kohdalle rikastuttamaan muistojen jo valmiiksi isoa "arkkua". Kotimatkan koittaessa oli sitten se tiukin paikka. Johtojen tai köyden päähän en kehdannut vielä hakea apuja kun mietin leirin perustamista niille sijoille. Pikku rinteestä sain kuin sainkin riittävän vauhdin, josta kulkupeli hörähti laukkaan. Vähiksi jääneet unet pakottivat kuitenkin jo vajaan tunnin matkan jälkeen pitämään silmien lepuutustauon ja sen jälkeen jo pääsin lopulta turvallisesti perille asti. Superkuu oli vaan jäänyt pilviverhon taa ja seuraava iltakin meni tanssin osalta vain haaveiluksi kun kulkupelille piti tehdä "hieman remppaa"
... ja kesäyössä soitto soi!!

Kirjoittajan avainsanat: kuu, kukka, akku, uni, jarrut

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu