TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Pavilla 9.5 Myrskytuuli ja Lonnan kautta 18.5-14 Tulipunaruusut (Andreas pks 2014-05-19 14:16)

Pavilla 9.5 Myrskytuuli ja Lonnan kautta 18.5-14 Tulipunaruusut

Andreas pks
2014-05-19 14:16

Lähikesälavalla esiintyi 9.5-14 Myrskytuuli ja kun aikataulut sopivat niin sinnehän sitä sitten osallistumaan karkeloihin mukaan vaan.
Parkkipaikat olivat jo lähes täydet kun perille pääsi, mutta autolle vielä kuitenkin löytyi paikka sovitellen yläpihalle.
Tuttu Myrskytuulen näköinen varsin nuorekas esiintyjäjoukko siinä orkesterilavalla soitteli ekoja valsseja joille jälkimmäiselle puoliskolle kerittiin verryttelemään valssin tahtiin.
Siinä sitten tanssia lähes joka tanssimusiikkikappaleella lukuunottamatta n. puolivälin kahvilaelpymistä tai "muuta pakollista lyhyttä taukoa".

"Levynpyörittäjän kylästä" tuli välillä Salsaa ja sitä tietysti piti harjoitella tanssimaan kuten myös illemmalla Myrskytuulen soittamana.

Samoin orkesterin soittamana tuli oikein hyvää rytmikästä maistuvaista Jiveä, jota oli hyvä harjoitella auttavasti useamman parin aikana illan mittaan. Harjoittelun kohteena oli myös muistaakseni Sottiisi eli herrasmiehen jenkka, Samba ja Salsa.
Kaikkia muita soitettuja tanssikappaleita tuli tanssituksi lajityypillisesti, muttei Polkkaa, joka meni Buggina rajoitteeni vuoksi. Joitain tanssilajeja vasta harjoitellen.
"Lepäillessä" oli mukava painella lavalla potkurockia joka kait oli varmaan nopeata twistiä.

Myrskytuuli soittaa itselleni sopivaa erittäin maistuvaista tanssimusiikkia mainiolla rytmillä siis kaiken mitä soittaa. Yllättäen totean, että kun soittavat myös Salsaa ylittävät tanssillisella maulla ja monipuolisuudellaan jopa ehkä Tulipunaruusut nipin napin.

Illan saldoksi tuli; tanssia 4,5 tuntia, 12,5 km tanssia, 18000 askelta ja aerobisia askeleita n. yli 5000 askelta askelimittarin kertomana.

Itse kerron, että oli mitä mainioin tanssi-ilta hyvän maistuvaisen tanssimusiikin säestämänä.

t. Andreas pks

Kirjoittajan avainsanat: Pavi, myrskytuuli, Tulipunaruusut

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu