TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Riutanharjun avajaiset 30.4-14, millaista ? (Andreas pks 2014-04-30 13:56)

Riutanharjun avajaiset 30.4-14, millaista ?

Tom
2014-05-02 9:53

Hienosti sujui Riutalla. Innokkaimmat CD:n hamuajat kolkuttelivat portteja 19.15 nurkilla, mutta jonon muodostuminen alkoi n. 19.35. Lippujen myynnin alkaessa 19.45 oli parisensataa innokkainta jonoutunut. Siinä odotellessa ehti ottaa ja tarjota ohikulkijoille hieman non-alco kuplivaakin.

Säilötyn musan jako tapahtui sutjakkaasti heti lipunmyynnin jälkeen. Livemusan alkaessa oli sisällä jo huomattavan paljon kansaa. Levyt portilla loppuivat n 21 pintaan kertoi eräs tyttölapsi.

Meininki oli kiva, osalla piristäviä asusteita, bändit hyvässä viressä. Ruuhkaa, mutta suopeasti, hymy huulilla, oli 21.30-24 paikkeilla. Tyttösiä oli paljon ja naistenhaku oli melkoista rynnistystä. Tosin täytyy tunnustaa, että totisiakin kasvoja oli sekä miesten että naisten puolella.

Koleasta ilmasta huolimatta sisällä oli lämmin, sääliksi kyllä kävi se, että naisten penkit ovat vetoisella ikkunaseinustalla. Siellä oli syytä laittaa pitkähihaista päälle. Ellei tanssinut, niin varmana oli kylmä.

Kaiken kaikkiaan erinomainen Wappu, ruuhka ei ollut niin paha kuin oletin. Fanijoukkueita, tai muuten muusikkoja kannustavia oli melkoisesti. Mielestäni kaksikin orkkaa riittäisi, minulle jopa yksi, koska purkkimusiikki on nykyisin tasokasta, jos vaan musiikin valinta miellyttää. HYVÄT FIILIKSET JÄI WAPUSTA.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu