TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Eka Loistoristeilijä Song of Norvay myöh.Ms.Formosa Queen on romutettu20.10-13 (Andreas pks 2014-04-15 19:27)

Eka Loistoristeilijä Song of Norvay myöh.Ms.Formosa Queen on romutettu20.10-13

Andreas pks
2014-04-15 19:27

Ensimäinen loistoristeilijä Song of Norvay myöhemmin Ms Formosa Queen on poissa eli tuli romutettavaksi telakalle Kiinassa 20.10.2013 alkaen.

Itselläni oli omakohtaisia työkokemuksia laivan rakennuksen loppuvaiheesta aivan sen lähtöön Helsingistä varustamolle Norjaan ja Karibianmerelle risteilemään.

Helsingissä n. kaksi kuukautta komennuksella ollessamme kävimme työkaverini kanssa Åke Blomqvistin tanssikoulun yksityisopetuksessa tutustumassa eka kertaa Lavatanssin ihmeelliseen maailmaan.
Alustavaa oppia saimme Fokstrotin ja Vanssin tanssimiseen.
Niitä taitoja piti sitten vaihtelevalla menestyksellä opetellen jatkaa Hgissä mm. Kulttuuritalolla ja palattuamme Turkuun Auran Nuortentalolla. Haaveena vain oli muiden taidot Jivessä muissa tanssilajeissa.
Sieltä ja noilta ajoilta alkoi oma tanssihistoriani.

Laivan kuvaa sen päältä kaksoisklikkaamalla kuva tulee suuremmaksi.

Eka loistoristeilijä Song of Norvay myöh.Ms.Formosa Queen

Google kääntäjällä tuo Vikipedian teksti ilman korjailuja :

historia

Queen Formosa on rakennettu vuonna 1970Song Norjan Helsingissä ja oliensimmäinen uusi rakennusRoyal Caribbean International. Vuonna 1970, risteilyt ovat yleistyneet, minkä vuoksialus laajennettiin vuonna 1978 lähes 30 metriä mahtuu enemmän matkustajia. Laiva oli sitten ensimmäinen risteilyalus, jota on laajennettusisällyttämälläjakso. [ 1 ] [ 2 ] Vuonna 1996laivauuden Vision - luokan vaihdettiin ja myytiin Sun Cruises, joka käytti sitä Sundream. Vuonna 2004alus oli modernisoitu, nimeksi unelma prinsessa ja myydäänIsraelin varustamolle Caspi Cruises. Vuodesta 2006alus oli vainlegenda. 2007, se oli rahdattu Peaceboat,ensin lisäämälläalus Clipper Pearl ja sitten Clipper Tyynenmeren rannikolla Japanissa. Alunperin tarkoituksena Peaceboat suorittaa aluksen matkustaa ympäri maailmaa. Kuitenkin teknisten ongelmien vuoksi, tämä kiertue jouduttiin perumaan Pireus. Caspi Cruises myialuksen vuonna 2011 Quail Travel Happy Cruises. Alus sai nimekseen jälkeenuuden nykyaikaistamista Ocean Pearl ja käytetään risteilyt Etelä-Amerikassa. Syyskuussa 2011,Ocean Pearl poistettiin käytöstä ja myyntiin. Huhtikuussa 2012 se myytiintuntematon varustamo Kiinassa, joka nimettiinaluksen Formosan kuningatar ja halusi muuntaakasino laivan. [ 1 ] Tämä hanke kuitenkin epäonnistui jalaiva oli marraskuussa 2013 romutetaan klotuntematon laiva murtautumista Kiina myi jossa se on parhaillaan romutetaan. vaaratilanteet

18. syyskuuta 2007 unelma prinsessa sai kymmenen asteen lista ollessaanristeilysatamassa Rodoksen. Pelastusveneet tehtiin selväksi, koskalaskualaivan pelättiin. Kuitenkinunelma prinsessa voidaan vakiinnuttaa. 18. marraskuuta 2007alus törmäsi starktem tuuli jälleen Rodoksen satamarahtilaiva. [ 3 ]

Heinäkuussa 2008Pacific Clipper oli korjattava New Yorkissa, [ 3 ] on vuoto runkoon oli todettu.

t. Andreas pks

Lähde: Voima ja Käyttö-lehdestä, tekstistä Bengt Karsson

Kirjoittajan avainsanat: Song of Norvay, Loistoristeilijä, tanssitaito

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu