TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Opetus materilaalin mukaan (Leevi 2014-03-01 22:54)

Olet harmaalla alueella!

Haaveilija
2014-03-11 10:45

Olet kymppi tai nolla (Leevi 2014-03-08 22:36)

Lainaus Päiviltä!
"Niinkuin nyt taas! Tuntuu, että sä vastaat johonkin ihan muuhun asiaan, mutten vain ymmärrä mihin. Nytkään en esim. ollut mitään neuvoja tarjoamassa.

Ehkä se on elettyä elämää, mistä sä kirjoitat, mutta meillä on vain jotenkin täysin eri kieli. Mä en vaan yksinkertaisesti ymmärrä, mitä sä yrität sanoa, vaikka kaikki sanat on tuttuja."

Leevi jatkaa...rivien välissä - niin rivien välissä juuri - kummasteluani ;-)

On tietenkin sama kieli, ei kai se koskaan mihinkään katoa.
Kieli ei ole vain sanoja vaan se muodostuu niillä muodostetuista käsitteistä, jolloin lauseet ja lauseyhteydet ovat merkitsevässä roolissa. Epäselvä sanoma ei mene perille!

En vain millään (parhaalla tararollaninikaan) voi olla kommentoimatta.
Samoin - tai siis parhaalla tahdollani haluan puuttua keskinäiseen keskusteluunne muistuttaen, että tätä lukevat useat muutkin - olette julkisesti esillä - vaikkakin kirjautuneille rajatulla alueella! Tuntuu siltä, että pikkaisen vihjailevilla nokkeluuksilla haluat pitää yllä langanohutta kontaktia... (Kiitos Päivin pitkämielisyyden!)

Okei laitat sydämesi tanssin edistämiseksi.
Hieno tunnustus!

Mutta mielipiteitä on tuhannen, osuus mielipiteisäsi on promille.
Ja perään sen rankka dissaus ja henkilökohtainen mollaus. OHO! Jokainen mielipide on arvokas ja jokaisella meillä tuhannella tai useammallakin on oikeus mielipiteisiimme. Joidenkin mielipiteet ovat lähempänä toisiaan ja siten antavat tukea. Vastakkainasettelu on toki tarpeellista, mutta vähättely ei.

Less is more, tänään opin sen mitä muutaman vuoden opettelu ei antanut (tietenkin kaikista jää oman jälkensä).
Upea tunnustus jäljistä! Kokemukset ovat henkilökohtaisia niin onnistumisissa kuin vaikka kauneusarvoissa. Väittäisin kuitenkin, että minimalismissa se vähä mihin keskitytään tehdään erityisen huolella ja se sisältää todella paljon hienoja nyansseja - varsinkin tanssissa :)

Tanssin opetus ei pitäisi olla opittua (kannettu vesi ei kaivossa pysy), vaan oman kokemuksensa mukana tuomaa, niin hyvä tulloo..
Minun mielestäni opettamista voi myös oppia. Tulikin mainiosti opeteltua asioiden oppimisen yhteydessä myös pedagogisia taitoja kahdellakin eri kouluttajakoulutuskurssilla viikon sisällä (ei tanssiin liittyviä). Samassa yhteydessä isossa osassa oli harjoittelu, kokemusten jakaminen ja palautekeskustelu. Nyt pitää vaan päästä soveltamaan käytäntöön...

Onneksi olet osin optimistinen ja lopetat tällä kertaa kohtalaisen positiivisesti. Jatkoviesteissä tehdyt mystiset heittokommentit ja positiivis-negatiiviset arvostelut, jotka vielä välillä häviävätkin täältä oudosti hämmennät entistä enemmän. Keskustelun ylläpitäminen oikeastaan keskustelematta mistään ei jotenkin istu minun arvoihini, kun siinä satutetaan. Toivon Leevi sinun astuvan ääripäistä hieman harmaalle alueelle (ei sentään viidenkymmenen sävyn asteikolle) ja avaavan sanottavaasi ymmärrettäväksi!!

Tarkoituksella vaihdoin aihealueen ehkä harkitusti valitusta Tanssipulinasta Sosiaalisiin ulottuvuuksiin, vaikka enemmän tarttumapintaa ketjussa on Tanssin harjoitteluun ;)

Kirjoittajan avainsanat: mystiikka, outous, vähättely, nyanssit, Korjaus, uusi aloitus, mulkoilu

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu