TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Naistenpäivä 8.3. (Paloma 2014-03-04 11:26)

Naistenpäivä 8.3.

Haaveilija
2014-03-10 0:36

Tämä ihana päivä, jolloin sain tanssia niin kuin vain voi kuvitella! Ettekö usko?

Jokainen päivä on naisten päivä, varsinkin tanssilattialla. Suhtaudun "rooliini" tyynesti hymyillen ja koettaen tehdä osuuteni huolella ja taitaen - silti usein jää tunne, että kun haen yhtä niin toinen ja jopa kolmas pettyy. Koetan silti olla sekä rohkea että yllätyksellinen ja kuitenkin hakea vaikka valinta on vaikea - onneksi hakuvuoro välillä vaihtuu...

Kokemus on aina yhtä hykerryttävä, kun kokee tulevansa pyydetyksi, haetuksi, halutuksi, hyväksytyksi...saa tanssia erilaisten vietävien kanssa - useimmiten... ;)

Tansseissa me kaikki koemme pettymyksiä sekä ilon aiheita. Toivon vaan, ettei vajavainen riittävyyteni, harkitsemattomuuteni valinnoissani ja uskalias hymyilyni aiheuta vääriä tulkintoja ja pettymyksiä. Aktiivinen kyllä olen koko sen ajan kun paikalla olen vaikkakin viime aallossa useimmiten. Joskus sorrun kyllä tuplaamaan tai jopa triplaamaan... pitää tunnustaa :o

Uudenlaisen rauhan ja tyyneyden löytäminen (ja toisaalta) , sisälläni asuvan villin tanssiriemun herättäminen on ollut yksi tanssin parhaita tuloksia kohdallani. Nyt nautin.

Naisten päivää
vietin tällä kertaa mukavien pyörähtelyjen, upeiden fiilistelyjen, vauhdikkaiden rokkiaskelien ja erilaisten yllätysten kera tutulla tanssipaikalla niin tuttujen kuin tuntemattomien kanssa nauttien... :)

Hyvää jatkoa ja iloa jokaiseen (tanssi)päivään kaikille!

Kirjoittajan avainsanat: elämä, tanssi, ilo, riemu, kokemus, hymy

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu