TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Mahdoton naisten tyrkkyrivi (Päivi 2014-01-15 22:42)

Laumasta hakeminen

Jami
2014-01-22 14:32

Linnoissa tulee nämä talvikauden tanssit pääsääntöisesti tanssittua.

Satulinnassa rivin paikkaa ei oikein pysty enää määrittelemäänkään. Pahimpina iltoina se lähestyy jo esiintymislavaa. Ruusulinnassa vielä jotenkin pystyy sukkuloimaan hakurivin editse tanssimalla.

Ruusulinnassa alue on tosiaan siirtynyt keskilattian suuntaan, tosin se tapahtui jo vuosi- kaksi sitten. Verrattuna aikaisempaan rivi ei ole enää yhtä pitkä kuin ennen vaan pituus on muuttunut syvyydeksi. Naiset tungeksivat enenevässä märin siinä Riikinkukkosalin oven edustalla. Liikenne saliin, narikoille ja wc tiloihin siirtää rivin paikkaa salin puolelle.

Oven edusta on kai strategisesti oikea paikka odottaa hakuja koska siitä haetaan kummankin salin puolelle. Mielestäni siitä sumpusta on helppo hakea koska koko lauman pystyy kiertämään ja hakemaan mistä suunnasta tahansa.

Seinän vieruspenkit näyttäisivät olevan taas täynnä täti-ihmisiä jotka eivät koko iltana paikkaansa luovuta eivätkä ilmeisesti ole edes haettavanakaan. Tosin minulla ei ole heidän tanssihaluistaan parempaa tietoa koska en istuvaa naista hae.

-jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu