TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Viimeinen tähti-ilta. Tanhuhovi 30.11.2013 (Humutyttö 2013-12-01 17:17)

Viimeinen tähti-ilta. Tanhuhovi 30.11.2013

Humutyttö
2013-12-01 17:17

Nyt jos koskaan oli syy ottaa suunta Lohjan Tanhuhoviin. Siellä olisi Sykkeen viimeinen keikka. Sitähän ei tiedä mitä pojat jatkossa keksivät. Matkaa kotiseudulta Lohjalle on kolmesataa per suunta, joten ihan pelkkä tanssiajelu ei innostanut. Mennen tullen vähän muuta oheisohjelmaa niin innostus säilyi ja sain tanssia Lohjalla sen viimeisen tähti-illan. Sykkeen ilmoittaessa lopetusaikeistaan, ajattelin, että nyt kun vielä ehtii, on tartuttava toimeen ilman tuumailua. Syksy onkin sitten ollut tavallista tiivistahtisempaa sykkeilyä. Hitusen tuntuu, että löysin viime metreillä itsestäni sykebongarin. =) 30 vuotta ... on kai siihen mahtunut jokusia Syketansseja, alkaen jostain sieltä kolmen vuosikymmenen takaa.

Tanhuhovi oli minulle ennen käymätön paikka. Tykkäsin paikasta ja sen tunnelmasta! Ihanan avara, hyväilmainen tanssipaikka ja loistava lattia. Siis aivan erinomainen on se parketti! Ehkä siinä tunnelmassa oli nyt jotain erityistä, väkeä ainakin kuului olevan tavallista enemmän. ' Nyt on Tanhulla väkeä' sanoi yks tanssittajista. Olihan meitä, mutta ruuhkaa en kokenut eikä se väki ympärillä pyrkinyt iholle. Aloitusaika klo 19 ei ollut lainkaan hullumpi aika aloittaa illan tanssisavotta. Muussa sitä ei huomannut kuin että pääsi aikaisemmin mukavan asian kimppuun. Menomatkaa oli tanssien alkaessa vielä 10 minuuttia jäljellä, mutta siellä toisaalla autossa kajahti Syke soimaan tasan 19. Heti tunsin kuinka se musiikki alkoi liikuttaa, se pieni liike sisällä jota pian saisi tanssia ulos.

Sitä pientä sisäistä liikutusta sainkin sitten tanssia ulos pitkin iltaa. =) Illan tanssittajat olivat pääosin uutuuksia, sillä tuttuuksia tanssittajissa oli kolme. Joitakin tansseista kasvotuttuja oli paikalla, mutta niin paljon oli vieraita kasvoja. Kerrankin ehdin tanssia kaikkien paikalla olleiden tuttuuksien kanssa! Kovin meinasi mennä kaunis hidas valssi Nuotiotunnelma nauruksi, kun sanoihin siinä tanssiessa eksyi nuotion paikalle tunkio. Ehkä se vähän nauruksi menikin ... =) Se hauskuus vaan tuli jostain yhden niistä kolmesta kanssa. Hauskuuksia sain kokea myös uutuuden kanssa aina siitä hakuhetkestä alkaen kun kysyin tanssimaan. Hitaat valssit oli nekin, ja johan olikin mukavaista vientiä. Kiitos ett lähdit heti eikä sitten joskus vuoden päästä. =) Hidas valssi Saanhan sut jäämään on jotenkin vaan niin liikutavan ihana, Siihen vielä liikuttavan ihana vienti. Huh! Jos joku joskus on pyytänyt saada laskea mulle rytmiä niin nyt siihen tuskin oli tarvetta.

Tähti-ilta heitti kohille myös uutuuden, jonka matkassa tanssitut buggmerkkiset kappaleet yhä lämmittää mieltä. Mikään erityinen buggfani en ole, mutta nyt siinä jälleen kerran tuntui olevan jotain. Äidin pikkupoika oli yksi tanssituista kappaleista, ne kolme muuta katosi saman tien muistista. Tanssin aikana kaikki ympärillä tuntui katoavan, oli vain me, se tanssittaja ja minä.

Viimeinen tähti-ilta oli enemmän kuin osasin odottaa. Kaikki tuntui vaan toimivan illassa niin hyvin. Se talvikukkamekkokin, se jolla on kuulemma hieno kasvualusta. =) Kesän tanssin sen mekon helmalla tai siis ex-helmalla. Hyvin toimi se helmakin. No, sen mekon 15-vuotinen tarina on pitkä. Paljon sain tanssia, siitä naispaljoudesta huolimatta. Niillä kahdella naistentuntisella olin hetkittäin turhan hidas, mutta se toi sitten aikaan muuhun. Vaikka nimikirjoitusten metsästykseen ja palveluiden äärelle. Levynkannessa komeilee nyt poikien nimikirjoitukset. Syke on omassa tanssitarinassa vailla vertaa. 30 vuotta ... apua, en edes muista aikaa ennen Sykettä. Laulut jää soimaan ja se pieni liikutus tuolla sisimmässä.

Matkat majapaikasta meni mukavasti kimpaten. Jopa niin mukavasti, että hyvä kun kartalla pysyttiin. Hieman kolmen jälkeen veteli tähti-ilta viimeisiään, uni tuli varmaan jo pään matkatessa kohti tyynyä.

Kiitos! Se kuuluu kaikille, jotka olitte tekemässä tähti-iltaa. Niin ja Sykkeen pojille terveiset, että paluukeikan saatte tulla tekemään ihan milloin vaan. =)

Kirjoittajan avainsanat: syke, Tanhuhovi

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu