TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssii Tähtien Kanssa ja Pavilla sunnuntaina (Andreas pks 2013-09-24 0:29)

TTK -show

Stefanus
2013-11-11 9:38

Tuomarit varmaan pettyivät, kun yleisö äänesti Manuelan finaaliin. Kun näytti sille, että he halusivat finaaliin Raakelin ja Harri Syrjäsen. Jotkut lausunnot vain matkan varrella on tämän paljastanut. Kun nyt oikein innostivat antamaan kymppejä Raakelin Charlestonista ja Harrin tanssista. Harrihan on ollut tuomareiden suosikkipoju koko matkan ajan. Toki Harrin toinen tanssi oli nyt hyvä.

Mitähän varten tässä showssa on Charleston. Eihän se kilpatanssi ole, eikä kukaan kai tiedä, miten sitä pitää arvostella.

Oikeastaan huvittavaa, kun tuomarit syyttelivät Tamia siitä, että tanssittiin lavatangoa. Nyt sitten esim. Harrille kelpasi joku muu, kuin kilpatanssipaco. Että hyvä show.

Ei sen puoleen, ei Manuela parhaimmillaan ollut ja tango ei ole hänelle helppo tanssi. Mutta kokonaisuus minusta ratkaisi ja hyvä, että Manu on finaalissa. Voi jännätä "seurakaverin" puolesta. Hyvä että äänestänyt yleisö oli tällä kertaa kartalla, eikä antanut tämän yhden pyhäillan ratkaista. Että olen suosikin finaaliin valinnut.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu