TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Uusi tanssipaikka (Kaminiitto 2013-10-25 7:01)

Uusi tanssipaikka Rientola

Andreas pks
2013-10-30 0:52

Tämäkin paikka pitäisi testata tanssimalla :)

Kun se nyt on ilmoitettuna täällä Tanssinetissa siitä saa siten kirjoitella vapaasti.
Ahjola ei ole tuonut tietojaan tänne maksullisesti niinkuin Jymylinna ja nyt Rientola. Eli sille tanssipaikalle toistaiseksi pienemmällä profiililla juttua ainakin itse.
Rientolakin on kuulemma vanha Suojeluskuntatalo. Täällä ne etelässä ovat "selvinneet sodasta ehjin nahoin".
Kuusamon, nyk. mökkipaikkakuntani Suojeluskuntatalon saksalaiset polttivat lähtiessään ja kahta taloa lukuunottamatta koko kirkonkylän talot. Poltetun maan taktiikka. Pelkäsivät, että suuri naapuri valloittaa vaikka koko Suomen, mutta Nevostoliittolaiset tulivat vain Kuusamoon ja löivät talojen palolta säästyneen puutavaran korsuiksi maan alle jokskii aikaa.

Onhan tuo mukava nyt tähän maailman aikaan käydä tanssimassa noissa ennen sotia rakennetuissa silloin valtavissa taloissa, jotka nykymenon mitassa tuntuvat varsin rajallisilta tanssimiseen isolla joukolla.

La Stradakin näkyy olevan tulossa iskuetäisyydelle sentään niin mitenkähän tuon homman selvittää kun laiva tulee Hgin rantaan pikkujouluista juuri orkesterin jo aloitettua. Jos vanhakin jaksaa vielä tanssia silloin niin täytynee kait pyytää kyyti sinne tantsuloihin suoraan laivarannasta :)

t. Andreas pks

Kirjoittajan avainsanat: Rientola, La Strada

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu