TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssii Tähtien Kanssa ja Pavilla sunnuntaina (Andreas pks 2013-09-24 0:29)

Susa vei

Jami
2013-10-29 17:28

Jospa naiset eivät nyt kuitenkaan alkaisi toimimaan Stefanuksen ohjeiden mukaan. Jos molemmat yrittävät viedä, vaikkakin nainen vaan "lievästi", niin se ei ole enää mitään paritanssia, vaan molemmat tanssivat omaa tanssiaan.

Vientiähän ei ole vain se hetki, jolloin tehdään se vienti tietyin askelin tiettyyn rytmiin. Sitä ennen viejä on katsonut tarvittavan tilan, mihin vienti viedään. Tilaa taas ei seuraaja voi tietää, koska on suurimman osan ajasta selkä menosuuntaan. Hänen täytyy vaan luottaa viejään ja lähteä vientiin mukaan.

Miten esimerkiksi viennin vastaliikkeitä voi tanssissa käyttää jos daami karkailee omaan vientiinsä? Onko silloin seuraajalla liikaa herkkyyttä vai haluaako hän ohjata tanssia haluamaansa suuntaan? Vaikeaksi menee tanssi, jo joutuu juoksemaan daamin perässä.

Voihan tietenkin tanssia myös ilman vientiä. Silloin tanssi voi olla vaikka musiikin mukaan irroittelua. Mielellään sellaista että kumpikin osaisi edes jotain yhteisiä koreografioita, jolloin tanssilajin tunnistettavuus edes toteutuisi. Tällaistakin näkee, niin hyviä kuin huonojakin suorituksia.

-jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu