TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssittaakin saa (Daniel 2013-10-03 11:27)

Tanssittaakin saa ja Melua kuunnella

Haaveilija
2013-10-10 14:09

Kiitokset huomioinnista kaikille ja uudelle kirjoittajalle ja omien sanojensa mukaan (palstalla) vasta-alkajalle Sydämelliset tervetulotoivotukset niin palstalle kuin tansseihinkin <3 :)

Kaikki mielipiteet ovat arvokkaita - varsinkin kun ne ovat kunkin omia - joskus kipunat hieman lentelevät, mutta ei pidä pelästyä vaan rohkeasti vaan kirjoittamaan! Ei meitä ole ollenkaan liikaa ja tuohon liittyi tuo oma pienellä kirjoitetun jälkimmäisen osan parahdus kirjoittamattomuudestani ja linkin kappaleen oli sanoituksillaan tarkoitus tukea sitä: "'Cause I think I'm gonna write it on the walls of the world"

Annikan blogin hyvät kirjoitukset kirvoittivat tuon, kun niin monia juttuja pyörii omassa päässä jalostumatta lopulta sieltä ulos tähän näytölle ja palstalle :o :(

Kaikenlaista melua ja hälyä ja toisaalta sen vastapainoksi rauhallista ja kaunista (musiikkia) on tehty ja tehdään paljon - molemmissa voi kuitenkin olla surullisia sävyjä, mutta kohti iloa ja onnea haaveilen kulkevani edes hieman kerrallaan. Tänään sain ilokseni aivan sattumalta kuulla, että elämä jatkuu erään tansseissa sattuneen kohtauksen saaneen osalta - asia oli pyörinytkin mielessäni, kun olin ollut mukana auttamassa.

Kun tästä vielä pyörähdän tanssin puolelle "Let me hold your hand And dance 'round and 'round", vaikka tuokin biisi on enemmän kuunteluosastoa kuin edes nojailumusaa. Niinpä pohdinkin vielä hetken sykähdyttäviä tanssimuistoja viime viikoilta! Näitä "muistoja" tanssiessa uppoaa liiankin voimakkaisiin haaveisiin, jos uskaltaa kuunnella sanojakin siinä samalla paidan kastuessa tanssin lämmöstä ;)
... No jos ujon hymyn sentään arvaa kasvoilleen onnesta livahduttaa... kun sai tanssittaa ja olihan siellä muitakin kiertämässä sadun maailmoissa vielä kun ehti ;)

Kirjoittajan avainsanat: tanssitus, sanat, Onni, hymy, kirjoittaminen, blogi, aikaansaaminen

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu