TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssii Tähtien Kanssa (Andreas pks 2013-09-16 0:16)

TTK -show

Stefanus
2013-10-01 8:34

"Jonkun pätkän iltateen aikana katson, jos se osuu kohdalle. Tänä syksynä olen nähnyt lähinnä vain sen parin tanssin, jota väitetään huonoimmaksi."

Kun noin syrjäsilmällä olet vain ohjelmaa seurannut, niin hyvimpä olet perillä, kuinka homma toimii ja kuinka tuomarit arvostelevat.

Kyllä minun mielestäni Tamin tanssi poikkeaa siitä, mitä valtaosa lavoilla esittää. Onhan Tamin kävely suunniteltua ja sitä on harjoiteltu. Lavakävelyt tehdään todennäköisesti sen kummemmin asiaa suunnittelematta. Todennäköisesti Tamia pidetään mukana parin kierroksen ajan, juuri niistä rahanhankintasyistä.Mutta ohjelman uskottavuuden kannalta ei pidetä aivan viime kierroksille saakka.

Mielestäni sillä lopputuloksella ei nyt hirveästi ole tuomarityöskentelyn kanssa tekemistä. Kyllä minusta tuomarit osaavat arvioida aika hyvin linjassa noita tanssijoita. Tuomarit ovat kyllä osanneet arvioida Tammisen sinne reilusti viimeiseksi ja kilpailee tuomareidenkin silmissä täysin omassa kategoriassa.

Tämä yhteiskuntahan on täynnä showta, millä sitten niitä rahoja pois kerätään. Erilaisia ohjelmia riittää, minne kilautetaan ja näpytellään. Riittää kaikenlaisia arpoja ja veikkauspelejä ja noita kauppojen ja markettien auloissa olevia pelejä, joissa ihmiset ovat koukussa, eivät suinkaan rikastuakseen. Yhteiskunta lienee muuttunut järki- ja työyhteiskunnasta ajanvieteyhteiskunnaksi.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu