TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssista ja saamisista (Nadi 2013-09-20 21:23)

"Hiljaiseloa" täältäkin ja XP:stä jutun juurta ja Reiskastakin Riutalla

Andreas pks
2013-09-28 14:09

Nadi : ps. vietän toistaiseksi aika lailla hiljaiseloa täältä - kunnes taas onnistuu toisten kirjoituksiin kommentoiminen.. ehkä se vaatii uuden koneen hankinnan ja siihen taas ei justiinsa nyt ole varaa :'(

Esitietojen mukaan Microsoft lopettaa XP:n tukemisen maaliskuussa onkohan tieto oikea. Millähän ohjelmalla tämmönen sitten pyöriikään ellei hankii uusia rensseleitä. Joku päivitys johonkin kait pitää tehdä (vista, windows 7 tms.)

Jaa mitäpäs suotta tuollaista eloa. Voisit kertoa meille millaista oli Tanssisaaressa Porvoon Tolkkisissa ennakkotietojen mukaan nähtynä täältä. Millaista Tanssimusiikkia Tommys soitti ilman "Plogua", jolla jälkimäisellä homma pelaa vaan Buggin ympärillä . Karttatiedon mukaan se paikka näyttäisi olevan aivan meren rannalla.
Itsellä tuli ohjelman muutos Riutanharjulle kun esitietojen mukaan Reijo Taipale ei pystynyt laulamaan Mäntsälässä edellislauantaina. Elikkä kiire näkemään Reiskaa. No terveysvaikeudet olivatkin olleet hänen vaimollaan (sydänkohtaus).
No Riutanharjulla Reijo oli reippaana ja lauloi miellyttävästi kuten ennenkin. Lavalle vuorollaan tullessaan sai mainiot aplodit, "kyllä tanssikansa tietää".
Orkesterin palkittu hanuristi soitti kuten aina muun orkesterin mukana.
Tanssisaari jäi siis näkemättä tältäkin kesältä ekana kertana.

Lopuksi Reijo kuulutti Myrskytuulta tulemaan lavalle seuraavaksi, mutta eihän ne tietenkään mitään tulleet kun Satumaa oli vielä esittämättä ja siitä saimme sitten kruunaamattoman kuninkaan esittämänä jälleen nauttia tanssien ja häntä kuunnellen.

Myrskytuuli oli Riutalla yhtä hyvä kuin aina ennenkin.

Lopuksi portin tuntumassa oli hyvä nautiskella makkarat hikisen illan päätteeksi.

t. Andreas pks

Kirjoittajan avainsanat: Tanssisaari, Reijo Taipale, myrskytuuli, Riutanharju

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu