TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Saija Tuupanen ja eXmiehet Kuikassa! (Cake 2013-08-08 23:00)

Saija Tuupanen ja eXmiehet Kuikassa!

Cake
2013-08-08 23:00

Kuikan tanssit olivat vähältä jäädä väliin ke 7.8. Vielä klo 20 olin unten mailla. Heräsin iltauutisille ja kahvit nautittuani totesin ehtiväni vielä Kuikkaan.

Onneksi tulin lähteneeksi, sillä Saija Tuupanen ja eXmiehet loihtivat hyvin viihdyttävää, jalan alle menevää TANSSImusiikkia! Iso kiitos Saija Tuupaselle ja eXmiehille! Myös volyymit ja miksaukset olivat kohdillaan: selvää sai välikuulutuksista ja musiikki hiveli niin tajuntaa kuin korviakin. Tulipa todetuksi, että tanssimusiikin ei tarvitse helistellä ikkunoita eikä täristellä kattoa, kun huippuorkesteri on lauteilla!

Tunnelma Kuikassa on yleensäkin kiihkeän kuuma. Kuikan sauna ei pettänyt nytkään: kesäsateen pohjustaessa iltaa oli höyrysauna hyvä vertaus hikisille Kuikan tansseille!

Voisikohan Kuikan ilmastoinnille nykytekniikalla tehdä mitään sisäilman höyryn osapaineen laskemiseksi? Esimerkkiä voisi mahdollisesti ottaa Hangan lavan ilmastointikupolista.

Kirjoittajan avainsanat: hyvää tanssimusiikkia, jalan alle menevää musiikkia, huippuorkesteri, höyrysauna, hikiset tanssit

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu