TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kirottu sekahaku (Ytp 2013-07-23 10:50)

Naiset hakee aina...silmäpeli toimii... ja sekahaku ... ;)

Haaveilija
2013-07-30 19:03

Liekö jakelen armoa, mutta armoa en saanut vierailevana "taiteilijana" seikkaillessani takakautta hakemaan takarivistä. Koukatessani sain tiukalla kommentilla tietää olevani eksynyt väärään paikkaan ;)
mielestäni en ollenkaan :D - nam!!

Rivistön päässä myöhemmin odottelin oudon kasvon saavan armoa ja vilkkailla silmillä ja katsekontaktilla hymyn säestyksellä sain viestitettyä haun aikaan tokasta rivistä seinustalle sinne joukon sekaan ja siitäpä vasta tanssit syntyivät - oli niin vauhdikas meno, ettei tiennyt kumpi vie!
Harhaannnuin jo aiheesta, mutta kerrotaanpa kuitenkin, että soittajilta taisi olla vikkelästi soitettuna omat rytmit molemmille - hauskaa oli, katsojilla ainakin :)

Harhaillaan sitten kunnolla kauemmas, kun kommentointi on jäänyt taas harhailemaan oman pään sisälle vääntämään eipäs-juupas...
Sekahaun käynnistyminen vasta loppuillasta molempien omien vuorojen jälkeen pelasi ainakin viime ehtoona molempiin suuntiin - haaveilemaan seisahtanutkin ( tähteitä en havainnut) yllätettiin takaapäin tulevalla haulla ja siinähän ei sitten ollut silmäpeliä ollenkaan :o

Kirjoittajan avainsanat: hakeminen, katse

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu