TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kirottu sekahaku.. (Chick N 2013-07-23 10:33)

Kirottu sekahaku

Glas
2013-07-26 12:45

Sekahaku voi olla hieman sekavampi kuin muut hakumuodot kun liikehdintää on molemmissa päissä. Niin naisten kuin miestenrivissä (minne yleensä ihmiset kuitenkin asettuvat väijymään).

Villen kommentista täytyy muistaa käytös ja sosiaalipuolet. Jos on ottanut jo kontaktia johonkin toiseen tanssijaan (vaikka silmiin katsomalla ja nyökkäämällä) on tanssi luvattu. Tämä täytyy ottaa huomioon kun menee "ensimmäisenä paikalle".

Toimivia hakukäytäntöjä: Seistään kuitenkin "omassa rivissä", otetaan silmäkontakti mieluisaan pariin (jota teemme muutenkin) ja lähdetään tanssimaan jos kontaktiin vastataan. Sekhaussa molemmat osapuolet voivat olla aktiivisia ja lähteä kävelemään kun tanssi on sovittu.

Sivukommenttina: Paikalle rynnistäminen ja kädestä kiinniottaminen ei ole hakemista vaan vaatimista! Mikä ei taas kuulu hyviin käytöstapoihin ja joutaa mielestäni pois tansseista. Itse tulkitsen voivani antaa pakit jos joku on epäkohtelias ja tarraa (etenkin takaapäin jos ei ole rivissä) hartiasta kiinni ilmoittaen että "nyt tanssitaan". Lyhyt tervehtiminen tai muu huomion kiinnittäminen kun ei pitäisi olla niin vaikeaa.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu