TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Reijo Taipale ja Jani Helenius Roulette&Kukka Kiri ja Anita Hirvonen&La Strada aattona Mäntsälän lavalla 21.6.2013 (Andreas pks 2013-06-23 0:26)

Esakalliolla pe.28.6-13 Pepito ja Pekka Saralevä&Tapani Kansa ja Taivaankaari&Heikki Koskelo

Andreas pks
2013-07-04 20:56

Yleensä ei ole tullut työviikon päätteksi lähdettyä perjantaina tanssimaan. Nyt kuitenkin esiintyjien tähden oli lähdettävä kun molemmat olivat kesälle suunniteltuja mieleisiä yhtäaikaa ja lava-ajat itsellä kortilla lähestyvän loman takia.
Ajoa oli hieman yli sata kilometriä ja navigaattorin turvin suunnistus helpotettuna. Tanssikurssi foksia oli loppunut juuri kun perille päästiin.
Tanssisali oli mukava suorakaiteen muotoinen ja hyvät tilat tanssia kun ei ollut liian suurta ruuhkaa. Lankkulattia oli hieman turhan luistamaton, olisi saanut hieman paremmin luistaa niin olisi paremmin jaksanut illan kuntoilla lavalla.

Ilmainen juomapaikka oli WC:iden edustalla ja mukin sai laittaa siihen seinän viereen "jemmaan). WC:t olivat aivan siistit. Kahvila oli samassa päässä ja väki siinä oli palvelualtista ja mukavaa kun puolessa välissä iltaa tuli siellä käytyä kahveilla ja kahvileivillä, hinnat edulliset.

Molemmat orkrsterit soittivat ihan hyvää tanssimusiikkia, mutteivat kovinkaan monipuolisia tanssilajeja.

Keskialeella pylväiden huomassa oli hyvä tanssia kädenalitanssilajeja ja kierto kiinteässä otteessa sujui hyvin etenevän tanssiväen seassa.
Paikalla oli varsin hyvin tanssivaa itselle tuntematonta väkeä. Oli tietenkin muutamia tansseista tuttuja tanssijoita.
Eräs melko nuori nainen kiinnitti huomiotani yleensä hyvien tanssijoiden vietävinä koristellen tanssiaan upeasti taiteellisen sujuvasti ja tanssiin sointuvasti, oli ilo katsella ja ihailla taidokkuutta aina kun silmiin vaan sattui.

Tapani Kansa lauloi komealla äänellään tuttuja ja ikivihreitäkin aivan hyvin maistuvia tanssikappaleita.

Heikki Koskelo lauloi hyvällä äänellään mukavia tanssikappaleita. Heikistä voisi tulla Reijo Taipaleen manttelinperijä sitten aikanaan kun vaan jaksaa lajia harrastaa ja jos pysyy tanssimusiikin piirissä.

Tanssi-ilta Esakalliolla eka kertaa oli aivan mukava melko pitkästä matkasta huolimatta.
Paluu tansseista tapahtui hiljaisen kauniin maaseudun halki pääkaupungin lähistölle.

t. Andreas pks

Kirjoittajan avainsanat: Esakallio

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu