TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Suvaitsevaisuus (Speedy 2013-06-12 14:02)

Kulta-aikojen ruuhka ja etenevimmät tanssit

Stefanus
2013-06-13 13:19

"Kun en tanssin kulta-aikoina vielä ollut ottanut yhtään tanssiaskelta enkä paikoilla käynyt, niin aika vaikea on tuota uskoa väkimäärän ylittäessä jopa tuhansia. Ehkä ei ollut sitä nykyajalle tyypillistä seinästä irrottautumista, mutta varmaan sitä tyttömassaa on riittänyt seinästä keskilattiaan salin leveydeltä. Älyttömän vaikeaa se hakeminen jo nykyisistä "pienmassoista"."

No oliko se kulta-aika kultaisella 60-luvulla, vaiko Agentsien ja topi Sorsakosken aikaan 80-luvulla? No 60-luvulla meitä oli kyllä paljon lavoilla. Ei ne mitään konserttitilaisuuksia silolin olleet. Kun en oikein edes muista, ketä silloin esiintyi. Seurustelutansseja ne olivat. Eikä ollut hirveä kiire areenaa kiertää. Hiljakseen hiihtely yleensä riitti. Paitsi kun humppaa mentiin.

Miksi ne tytöt olisivat sieltä seinustalta irrottautuneet. Kyllä ainakin siihen aikaan ehti ja jaksoi muutaman metrin pidemmälle kävellä hekemaan. Ei sinne taakse tarvinnut tyhjää tilaa jättää. En minä kyllä hirveän isoja massoja muista, vaikka suht täyttä olikin. Osa tietenkin oli pihalla, rannoilla ja kuka missäkin.

En kyllä muista erikseen nirppa ja sen semmoisia asetelmia ja päitä rivistössä. Ehkä se nykyisin keskilattialle siirtyvä rivistö on sitä samaa ajan henkeä, kuin monessa muussakin asiassa, "minulle ja nopeasti".

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu