TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lintukoto (Leevi 2013-05-24 1:57)

Minkä tanssi rikkoo, sen elämä paikkaa (muttei välttämättä korjaa)

Pia M
2013-05-29 19:23

Kehtaatko vinkiksi sanoa mikä paikka hajosi, jotta osaa varoa?

Juu, kehtaan :) mutten usko, että sinulla on hätää.

Oma tanssiliikuntamääräni oli harrastus ja työ yhteen laskettuna melkoinen, parhaimmillaan 25 tuntia viikossa tanssillisia ryhmäliikuntatunteja / soolotanssitunteja, ja siihen 2-3 lavailtaa päälle. En tiennyt kärsiväni synnynnäisestä polvilumpion takaisen ruston kehityshäiriöstä, ennen kuin se rusto oli kulunut tanssiaskelten toistojen myötä puhki molemmista polvista. Tekemätön paikka, niiden yösärkyjen myötä loppui Pia M:n tanssit.

Nykyään ei tarvita kuin puoli tuntia mitä tahansa tanssillista liikuntaa, niin polviin koskee niin paljon etten pysty jatkamaan. Sivuaskellukset, kierrot painollisen jalan päällä, tangon matala hiivintä polvet koukussa ovat murhaa. En myöskään enää pysty juuri juoksemaan, enkä hyppimään, koska polvissa ei ole vaimentavaa, luistavaa rustopintaa siellä missä pitäisi.

Joskus tympii ihmisten yltiöystävälliset lohdutukset siitä, kuinka tanssi ja aika voivat parantaa. Tätä vaivaa ei paranna aika, ja tanssiminen pahentaa :/

Itse olen tilanteeseeni ihan tyytyväinen, koska kun tämä ovi sulkeutui, aukesi monta uutta. Mutta jokaisen tanssihullun kannattaisi ajatella vastaava omalle kohdalleen. Mitä jos jokin teistä täysin riippumaton tekijä katkaisisi teidän tanssiharrastuksenne täysin? Onhan jokaisella elämässään myös jotakin muuta iloa tuottavaa, motivoivaa ja innostavaa, kuin tanssi? Ihan kaikelta varalta...?

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu