TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lintukoto (Leevi 2013-05-24 1:57)

Ennustukseni la.Jari Sillanpää illasta ruuhkaisena 25.5-13 meni metsään

Nadi
2013-05-26 18:40

Riutanharjun ja Jenkkapirtin esiintyjä-"starat" vetivätkin pääosin tanssikansan noihin tanssipaikkoihin

Oli meitä Riutallakin joo jonkun verran mutta suurin ruuhka taisi olla Jenkalla kun Riutalla ainakin mahtui erinomaisen hyvin tanssimaan ..sitten kun vihdoinviimein tanssimaan pääsi.. Alkuillan sain nököttää (ja mököttää :P ) siinä pylvääni juurella ihan rauhassa ilman juurikaan "häiritsijöitä" :( Onneksi sentään parit pelit (erinomaisen viihdyttävät vieläpä :)) pääsin tanssimaan - muuten olisin varmaan muuttunut pylvääksi itsekin :( Ellen olisi nautiskellut yhtä olutta Latobaarissa heti paikalle saavuttuani niin olisin lähtenyt pois jo ennen naistenhakua kun jo paikat puutui siitä seisomisesta >:( En kuitenkaan voinut vielä ajaa, joten suuntasin takaisin baariin - limulle tosin - ja onneksi suuntasin sinne enkä kotiin, olisi muuten jäänyt paha maku suuhun kuten Anderas pks:lle Nyt jäi lopulta oikein erinomainen maku - tanssit parani loppua kohti ja loppujen lopuksi lähdin kotimatkalle harvinaisen tyydytettynä! ;)

Siinä Latobaarissa onnistuin nimittäin sen verran valittamaan "kurjaa kohtaloani" :P, että sain säälipisteitä ;) ..ja semmoisen "harvinaista herkkua" -tanssittajan hetkeksi aikaa käyttöön :D XD Ja sitten pian alkoikin naistenhaku ja tein siinä pari hienoa ennenhakematonta "löytöä" kun arvalla poimin miehiä sieltä pömpeliltä XD Ja muutama tuttukin oli siihen sitten pölähtänyt ja erinomaisen monipuolisesti pääsi tanssimaan ja ihan hiki päässä! Ja naistenhaun jälkeen ei tarvinnut seisoa - sen verran oli se eturivin hässäkkäryysis harventunut, että sieltä takaakin tuli havaituksi ja lopulta ei olisi malttanut lähteä ollenkaan pois! XD Tanssin sitten niin hyvällä fiiliksellä rumbat ihan ihka uuden "löydön" kanssa ja perään chacha:t vielä sen "baarikaverin" kanssa, että päätin lopettaa "huipulla" :P ..ja painelin makkarakojun kautta autolle. Täysikuu tosiaan valaisi upeasti ja kuuntelin Agentsia ja hoilasin täyttä kurkkua ja melkein ajoin jäniksen päälle mutta en sitten kuitenkaan ihan kun vetäisin vähän slalomia - hyvät renkaat ja jarrut isin autossa! XD ..onneksi ei perässä ajanut justiinsa ketään! Pupu hyppeli turvaan ja jatkettiin Johnin kanssa tyytyväisinä kohti kotia.

Että oikein oli onnistunut reissu sitten kuitenkin. Ja jääkin viimeiseksi Riutan reissuksi vähään aikaan kun ensi lauantaina on muita juhlia ja sitten painelen pariksi viikoksi muille maille.

Joskus näköjään ei kannata luovuttaa - kamalasti hienoja tansseja olisin jäänyt paitsi jos olisin lähtenyt pois siinä pahimmassa vaiheessa :)

Yht`äkkiä Satulinnaa lähdettiinkin vetää H:n moisella faartilla. Sinne jäi fiilistelyt ja tuli tällä kertaa paha mieli.

Harmillista, että jouduitte pettymään :( Sitä ehkä moni odottaa tanssilavalla aina samaa tuttua ja turvallista tavaraa ja kuvittelee tietävänsä mitä saa kun sen lipun lunastaa. Ne on nuo show-esiintyjät vaan vähän eri juttu tosiaan - ei niiltä voi oikein odottaa samanlaista tanssi-iltaa kuin normi-iltojen tanssiorkestereilta niin kuin tuossa edellinenkin kirjoittaja (..vähän turhan tylyyn sävyyn kyllä minusta :P ) totesi. Se on sitten eri asia kuinka "valistunutta" yleisö on sen suhteen minkälaista musiikkia milloin keneltäkin on odotettavissa - minusta on ymmärrettävää jos joskus tulee pettymyksiä kun tarjonta ei olekaan ihan sitä mitä odotti :( Itsekin mietin sitä Mäntsälää kun olisi kiinnostanut nähdä se ihan nyt uudistettuna paikkana mutta en missään tapauksessa juuri eilen sinne lähtenyt kun tiesin, että ei siellä tanssiminen se juttu ole vaan ihan erilainen ilta tulossa. ..ja siis ei minulla mitään ole Jari Sillanpään showta vastaan - päin vastoin, tykkään Jarista ja voisin hyvin tanssiakin sitä jos olisi sopivia tanssittajia, mutta nyt huvitti tanssia "perinteistä", joten valitsin Riutan.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu