TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lintukoto (Leevi 2013-05-24 1:57)

Ennustukseni la.Jari Sillanpää illasta ruuhkaisena 25.5-13 meni metsään

Andreas pks
2013-05-26 11:55

Riutanharjun ja Jenkkapirtin esiintyjä-"starat" vetivätkin pääosin tanssikansan noihin tanssipaikkoihin. Riutanharjulla oli Pekkaniskan Pojat ja Kiintotähti & Teuvo Oinas sekä Jenkkapirtillä oli Finlanders ja muistaakseni Hurma.
Vanhat tiedothan päivittyvät täältä pois vuorokausien vaihtuessa eletystä elämästä (tuosta kirjoitukseni linkistä ei vielä tällä hetkellä la:n osuutta).

Tuossa 20.30 aikaan hieman myöhässä tultaessa Mäntsälän lavan parkkipaikalle se oli raskaasti vajaa tanssijoiden autoista.
Onneksi en ole yrittäjä. Viimeksi tanssipaikkojen salit ammotti tyhjyyttään jääkiekon takia ja nyt seudulla vetovoimaisemmat "oikean" tanssimusiikin ammattilaiset
Sisälle lippu 18 ¤/henkilö tanssiseuran/susel-jäsenkortilla.

Tanssisali oli varsin vajaasti miehitetty tanssijoista sisälle tultaessa.
Men in Black oli esiintymisvuorossa mustissa takeissaan kuten nimikin jo kertoo.

Illan mittaan oli itselläni monasti epäselvää mitä tanssilajia tämänkin "ikäänkuin levyltäni" voisi tai olisi parhainta tanssia.
Musiikki oli jollain tapaa jotenkin hengetöntä musiikkia pääosin, jota pystyi kyllä tanssimaan. Jotenkin musiikin tanssillisuus ja rytmillisyys hyvään tanssimiseen puuttui vai "puuttuiko se omasta päästäni jotenkin tänä iltana". Muutamien kappaleiden aikana tanssiessa tuntui kuin nyt oltaisiin oikein tanssimassa Tanssimusiikin tahtiin.

Koko iltana ei minun mielestäni tullut kunnon Tangoa edes (*-varaus).
Paikalla oli kyllä entinen tangokuningas ? Jari pelasikin kovasti tapansa mukaan faniensa kanssa. Loppuillasta he hurrasivat kyllä jo kovasti aina kappaleiden päätyttyä. Itse olin tanssilinjalla lähes pääosan illasta.
Illan mittaan tuli varsin paljon "hengetöntä kävelymusiikkia". Lisäkovaääniset luultavasti eivät toimineet pääoven päässä, joten kuulutuksista ei juurikaan saanut selvää mitä tanssilajia orkesterit ajattelivat soittaa.
Ne lisäkovaääniset pitäisi saada toimimaan.
Jenkalla takasalin kovaäänisiä oiken kädellä koetin viikko sitten, että tuleeko sieltä ääntä ja kyllähän sieltä tuli ja musiikki toimi siellä aivan hyvin niistä lisäkovaäänisistä.
Toivoisin samaa Mäntsälään.

Tuli sellainen tunne, että Jarin ohjelma oli liian kallis heidän laskutuksestaan johtuen, joten tanssilipun hinta saatuun esityksen tarjontaan verrattuna oli liian kallis.
Käyköhän sama tapaus Juhannuksena Mäntsälässä, riippunee myös muiden tanssipaikkojen vetovoimaisista esiintyjätähdistä miten käy?

Kahvilassa tuli käytyä ennen Jarin tuloa laulamaan siis ennen 23:a. Kahvi ja pulla molemmille maistui hyvälle 6,5 ¤;n hintaan. Ilmaista vettä tuli haettua jo alkuillasta ulkoa ja juotua siellä. Kahvilaan sopi tällä kertaa hyvin nauttimaan noista syötävistä.
Tanssilavan parketti oli hyvä tanssia. Ylä-WC oli edelleen siisti ja hohtavan valkoinen.

Jari Sillanpää lauloi n. 1,5 tuntia. Ylimääräisenä tuli Satulinna tango (*varaus tähän), joka oli aivan hyvä vähän aikaa ja sitä pystyi ihan hyvin fiilistelemään tätä ainoa kunnon Tangoa siis. MUTTA lapsi on leikkiväinen kuten sanotaan:
Yht`äkkiä Satulinnaa lähdettiinkin vetää H:n moisella faartilla. Sinne jäi fiilistelyt ja tuli tällä kertaa paha mieli. Muistaakseni en tanssinut sitä viime vuonna, mutta tällä kertaa tanssin ja:
Tuli tuon Satulinnan vedätyksestä tunne kuin Suomineidolta olisi juuri riistetty neitsyys aivan silmieni alla, itse sille mitään voimatta.
Orkesteri ja laulaja voi leikkiä, mutta leikki voi kohdistua meille tanssijoille lähes pyhään asiaan kuin Tangoon ja se tuntui minusta pahalta.
Seuraavaksi tuli jokin hidas laulu Jarilta, mutta vahinko oli jo tapahtunut.

Naulasta olettin villapaita kesken ja lähdettiin työpäivää vasten kotiin.
Täyskuu möllötti taivaalla välillä pilveillen kotimatkalla.

Tällä kertaa ei tuntunut tanssireissu loppumaultaan hyvältä, sori.

t. Andreas pks

Kirjoittajan avainsanat: mäntsälän suurlava, jari sillanpää

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu